Aanschuifring as in hars
Aanschuifring as in hars
0 Review | Review toevoegen
Aanschuifring met een beetje as

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 109,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Om degene die je lief is subtiel bij je te dragen, letterlijk tastbaar als een kleine krachtgever. De as in hars cabochon is een subtiele aanschuifring met een klein bakje aan de bovenzijde wat gezet is als een edelsteentje.

Het bakje is gevuld met het as van jouw dierbare en gegoten is een sterke en glasheldere hars. Kijk je vluchtig naar de ring dan oogt het de as-cabochon als een edelsteentje, kijk je in het 'steentje' dan zie je heel duidelijk alle as-stukjes in beeld. Je kunt de ring op zichzelf staant dragen of combineren met een van de andere MmePomm-aanschuifringen. 

✓ Volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ Supersterk en glashelder hars, gezet als een edelsteentje
✓ Uniek+: ontwerp door MmePomm
✓ .925 zilver

Note: de optie voor gravure aan de binnenzijde geldt alleen voor de optie vlakke ring. Het hars is ultra sterk dus maar vanwege het kaliber adviseer ik altijd met zorg om te gaan met een as-ring, ik adviseer je zodoende niet te zwemmen, poetsen (vanwege de bijtende schoonmaak-middelen) en douchen met een as in hars-ring.
Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Hoe gaat het in zijn werk?
1. je bestelt de ring via deze pagina
2. Stuur de as op of maak een afspraak voor het afgeven bij ons atelier in Helvoirt (midden Noord Brabant)
Opsturen doe je aangetekend en zeer goed verpakt (2 zakjes over elkaar of een buisje in een extra zakje). Vul de verpakking op zodat het zakje of buisje niet teveel heen en weer schuift en gebruik een goede verpakking zoals een doosje. Opsturen mag naar: MmePomm, o.v.v. je naam of ordernummer. Lindelaan 1, 5268 CB Helvoirt. Geef na verzending even via de mail door dat het pakketje onderweg is zodat wij de postbode extra in de gaten houden.
3. Wij gaan het sieraad voor je maken en maken een aantal foto's van het vul-proces zodat je ziet hoe het proces verloopt en dat je zeker weet dat het om de as gaat die je hebt opgestuurd. Het opbouwen van de as-cabochon gebeurd in flinterdunne laagjes. De foto's ontvang je per email na afronding van je bestelling. 
4. We verzenden het sieraad en de overgebleven as naar je terug op, als pakket met Trac&Trace en handtekening voor ontvangst. Je ontvangt een email met daarin de Track&Trace code en de foto's zoals hierboven genoemd. 

Hoeveel as heb je nodig? 
Eigenlijk maak heel weinig, as weegt niet veel dus bijvoorbeeld 1 gram is eigenlijk al heel erg veel. Een mespunt is dus voldoende. Uiteraard ontvang je wat over is weer netjes terug. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver met ultrasterk glashelder hars
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond