Top

Workshop: zilveren slagletter-ring smeden

  • Workshop: zilveren slagletter-ring smeden
  • Workshop: zilveren slagletter-ring smeden
  • Workshop: zilveren slagletter-ring smeden
  • Workshop: zilveren slagletter-ring smeden
  • Workshop: zilveren slagletter-ring smeden
99,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Workshop: zilveren slagletter-ring smeden 


Stel je toch eens voor: je eigen zilveren ring slagletteren en smeden als een echte zilversmid! Hoe vet is dat?! Ben jij ook zo gek op de Pomm-Premium tekstringen maar lijkt het je nog veel gaver zelf eens op onze kruk te komen zitten en het hamertje in eigen hand te nemen? Dat kan!


Datum: in overleg 13.00u - 17.30/18.00u
Locatie: Tilburg
 

Wat houdt de workshop in?

Gedurende een middag leer je van onze eigenaresse Maaike de kneepjes van het slagletteren, zilver en een ring smeden. Maaike was 6,5 jaar geleden al eigenaresse van de eerste webshop in Nederland die zich toe legde op enkel slagletteren, haalde haar diploma Jewellery Manufacturer & Designer in Londen (of all places ;)) en heeft inmiddels duizenden en duizenden mensen blij mogen maken met een slagletter-sieraad van haar hand. Gedurende een bere gezellige middag leer je van Maaike alles over de slagletter-techniek, over zilver, de bewerkingen, het smeden én ga je uiteraard naar huis met een geheel zelf gemaakte echt zilveren slagletter-ring.

 

Wat krijg je?

We adviseren je bij deze workshop vooraf te bedenken wat voor woord, woorden of tekst je graag op de ring zou willen, je gaat je ring waarschijnlijk je leven lang dragen dus het is wijs daar even wat langer over na te denken. Tijdens de workshop slagletter je zelf jouw woorden, woorden of tekst in echt zilver. Hierna ga je de ring vormen, smeden, schuren en afwerken precies zoals jij de ring graag wilt hebben. Zwarte of blanco lettertjes, gepolijst, mat of een gehamerd effect? Het is helemaal aan jou!

 

De workshop wordt gegeven in een klein klasje van 4 tot 6 personen om iedereen voldoende individuele aandacht te geven. Elke deelnemer krijgt zijn eigen goudsmid-werkbank toegewezen en maakt gebruik van professioneel gereedschap.

 

De workshop is all-inclusive: alles wat je nodig hebt voor je echt zilveren ring, koffie, thee, sap en wat lekkers zijn uiteraard inbegrepen. 

Let op, belangrijke regeltjes: 
De prijs van deze workshop wordt gebaseerd op een klasje van 4 tot 6 personen. De plaatsen in mijn agenda zijn heel beperkt en de vraag in het afgelopen jaar erg groot. Sommige mensen wachten maanden op een plekje en mijn agenda sluipt dikwijls snel vol, kosteloos annuleren kan dus alleen tot 3 weken voor de workshop. Daarna ontvang je een kadobon ter waarde van het betaalde workshop-bedrag die je kunt besteden in de webwinkel (sorry helaas kan ik geen rekening houden met ziekte of verdrietige omstandigheden, dit is zeer zeker niet vervelend bedoeld maar wel eerlijk). 


Reserveren kan door je plekje hierboven te bestellen, je ontvangt dan een automatische orderbevestiging van je 'bestelling' en voor de workshop een compleet mailtje met een herinnering van de tijden, locatie, parkeerinstructie, etc. 

Waan jij jezelf straks een echte goudsmid? Uberhaupt benieuwd naar het verschil tussen een zilversmid en een goudsmid? Voorkennis is niet nodig, dus wie weet zie ik jullie binnenkort in mijn studio. Leuk, leuk, leuk!


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Type de code over