Top

Workshop Aanschuifring smeden

  • Workshop Aanschuifring smeden
  • Workshop Aanschuifring smeden
  • Workshop Aanschuifring smeden
rating 5
(5 / 1 Reviews)
79,00
Ai, helaas dit product is uitverkocht.


Workshop zilveren aanschuifring smeden (1 aanschuifring)


Stel je toch eens voor: je eigen zilveren ring smeden als een echte zilversmid! Hoe vet is dat?! Ben jij ook zo gek op aanschuifringen maar lijkt het je nog veel gaver zelf eens op mijn kruk te komen zitten en het hamertje in eigen hand te nemen? Dat kan! Tijdens een bere gezellige middag maak je zelf een persoonlijke ring in echt zilver. 


Tijd: 13.00u - ca. 17.30u
Locatie: Tilburg, Korte Nieuwstraat 15

 

Wat houdt de workshop in?

Tijdens een mega gezellige middag ga je een persoonlijke aanschuifring smeden. Jullie krijgen allerlei informatie over zilver, de bewerkingen, het smeden, uitleg over edelsteentjes en gaan stuk voor stuk naar huis met je eigen creatie van echt zilver. 

 

Wat krijg je?

Je maakt gedurende de dag 1 ring. Je kunt de keuze maken voor een aanschuifring met symbool of initiaal, voor de optie van een edelsteentje (optie voor een edelsteentje tegen bijbetaling van 10 euro, dit kun je op de dag zelf kiezen) of voor een een ring met een klompje goud of zilver aan de bovenzijde gesoldeerd, van zelf meegebracht zilver of goud wat je zou omsmelten tot een bolletje. Eerlijk toegegeven; dit is het moeilijkste deel van de workshop: de keuze maken wat voor ring je gaat maken!

Hierna ga je de ringen vormen, smeden, schuren en afwerken precies zoals jij de ring graag wil hebben. Zwarte of blanco letter, gepolijst, mat of een gehamerd effect? Een klein steentje of juist een joekel? Het is helemaal aan jou! De workshop wordt gegeven in een klein klasje van 4 a 6 personen zodat ik met elk van jullie rustig mee kan kijken en alles uitgebreid kan uitleggen. Elke deelnemer krijgt zijn eigen goudsmid-werkbank toegewezen en maakt gebruik van professioneel gereedschap. 

Wat kost dit feestje?
Deze prachtige herinnering incl. prachtige ring kost je 79,- (alle cabochon steentjes - dat is 90% van de keuzes in steentjes - inclusief, voor een facetsteentje betaal je tijdens de workshop 15 euro bij). De workshop is verder all-inclusive: alles wat je nodig hebt voor je echt zilveren ring en uiteraard verzorg ik een hapje en een sapje.

Let op, belangrijke regeltjes: 
De prijs van deze workshop wordt gebaseerd op een klasje van 4 a 6 personen. De plaatsen in mijn agenda zijn heel beperkt en de vraag in het afgelopen jaar erg groot. Sommige mensen wachten maanden op een plekje en mijn agenda sluipt dikwijls snel vol, kosteloos annuleren kan dus alleen tot 3 weken voor de workshop. Daarna ontvang je een kadobon ter waarde van het betaalde workshop-bedrag die je kunt besteden in de webwinkel (sorry helaas kan ik geen rekening houden met ziekte of verdrietige omstandigheden, dit is zeer zeker niet vervelend bedoeld maar wel eerlijk). 


Reserveren kan door je plekje hierboven te bestellen, je ontvangt dan een automatische orderbevestiging van je 'bestelling' en voor de workshop een compleet mailtje met een herinnering van de tijden, locatie, parkeerinstructie, etc.


Waan jij jezelf straks een echte goudsmid? Uberhaupt benieuwd naar het verschil tussen een zilversmid en een goudsmid? Voorkennis is niet nodig, dus wie weet zie ik jullie binnenkort in mijn studio. Leuk, leuk, leuk!


Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Korine Bierens (14-02-2019) rating 5 Dinsdag 12/2 de workshop gedaan bij Maaike. Een dikke dikke dikke 10 voor mij! Wat een enthousiasme en kennis. Echt ontzettend leuk en leerzaam. Beginnen met een staafje zilver en eindigen met een prachtige ring helemaal naar eigen wens. Heel erg bijzonder en ik ben super blij met mijn nieuwe ringen. Echte aanrader voor iedereen! Zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel Maaike voor een super leuke middag!

Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code