Top

6-1-19 | Workshop Aanschuifring smeden (nog 1 plekje vrij)

  • 6-1-19 | Workshop Aanschuifring smeden (nog 1 plekje vrij)
  • 6-1-19 | Workshop Aanschuifring smeden (nog 1 plekje vrij)
  • 6-1-19 | Workshop Aanschuifring smeden (nog 1 plekje vrij)
69,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


6-1 | Workshop zilveren aanschuifring smeden (1 aanschuifring) Nog 1 plekje vrij


Stel je toch eens voor: je eigen zilveren ring smeden als een echte zilversmid! Hoe vet is dat?! Ben jij ook zo gek op aanschuifringen maar lijkt het je nog veel gaver zelf eens op mijn kruk te komen zitten en het hamertje in eigen hand te nemen? Dat kan! Tijdens een bere gezellige middag maak je zelf een persoonlijke ring in echt zilver. 


Datum: zondag 6 januari
Tijd: 13.00u - 17.00/17.30u
Locatie: Tilburg, Korte Nieuwstraat 15

 

Wat houdt de workshop in?

Tijdens een mega gezellige middag ga je een persoonlijke aanschuifring smeden. Jullie krijgen allerlei informatie over zilver, de bewerkingen, het smeden, uitleg over edelsteentjes en gaan stuk voor stuk naar huis met je eigen creatie van echt zilver. 

 

Wat krijg je?

Je maakt gedurende de dag 1 ring. Je kunt de keuze maken voor een aanschuifring met symbool of initiaal, voor de optie van een edelsteentje (optie voor een edelsteentje tegen bijbetaling van 10 euro, dit kun je op de dag zelf kiezen) of voor een een ring met een klompje goud of zilver aan de bovenzijde gesoldeerd, van zelf meegebracht zilver of goud wat je zou omsmelten tot een bolletje. Eerlijk toegegeven; dit is het moeilijkste deel van de workshop: de keuze maken wat voor ring je gaat maken!

Hierna ga je de ringen vormen, smeden, schuren en afwerken precies zoals jij de ring graag wil hebben. Zwarte of blanco letter, gepolijst, mat of een gehamerd effect? Een klein steentje of juist een joekel? Het is helemaal aan jou! De workshop wordt gegeven in een klein klasje van 4 personen zodat ik met elk van jullie rustig mee kan kijken en alles uitgebreid kan uitleggen. Elke deelnemer krijgt zijn eigen goudsmid-werkbank toegewezen en maakt gebruik van professioneel gereedschap. 

Wat kost dit feestje?
Deze prachtige herinnering incl. prachtige ring kost je 69,- (de kosten voor de optie edelsteentje bedragen 10 euro en kun je op de dag zelf kiezen en bijbetalen). De workshop is verder all-inclusive: alles wat je nodig hebt voor je echt zilveren ring en uiteraard verzorg ik een hapje en een sapje.

Let op, belangrijke regeltjes: 
De prijs van deze workshop wordt gebaseerd op een klasje van 4 personen. De plaatsen in mijn agenda zijn heel beperkt en de vraag in het afgelopen jaar erg groot. Sommige mensen wachten maanden op een plekje en mijn agenda sluipt dikwijls snel vol, kosteloos annuleren kan dus alleen tot 3 weken voor de workshop. Daarna ontvang je een kadobon ter waarde van het betaalde workshop-bedrag die je kunt besteden in de webwinkel (sorry helaas kan ik geen rekening houden met ziekte of verdrietige omstandigheden, dit is zeer zeker niet vervelend bedoeld maar wel eerlijk). 

Reserveren kan door je plekje hierboven te bestellen, je ontvangt dan een automatische orderbevestiging van je 'bestelling' en voor de workshop een compleet mailtje met een herinnering van de tijden, locatie, parkeerinstructie, etc. Vrijdag 23 november tot en met maandag 26 november is het in Nederland massaal BlackFriday-CyberMonday actie. Ik geef deze dagen geen korting, maar doneer 25% van de geboekte opbrengst van deze workshop aan de KanjerKetting, een initiatief wat kinderen met kanker helpt om een beetje tastbaar te maken wat zo verschrikkelijk en ontastbaar is. Boek je dit weekend, dan dank ik je bij voorbaat voor jouw inbreng in deze sponsoring!

Waan jij jezelf straks een echte goudsmid? Uberhaupt benieuwd naar het verschil tussen een zilversmid en een goudsmid? Voorkennis is niet nodig, dus wie weet zie ik jullie binnenkort in mijn studio. Leuk, leuk, leuk!


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Type de code over