Za 28-10-23 | Middag-workshop aanschuifring Za 28-10-23 | Middag-workshop aanschuifring Za 28-10-23 | Middag-workshop aanschuifring
Za 28-10-23 | Middag-workshop aanschuifring Za 28-10-23 | Middag-workshop aanschuifring Za 28-10-23 | Middag-workshop aanschuifring
Za 28-10-23 | Middag-workshop aanschuifring
0 Review | Review toevoegen
Waan jezelf een echte goudsmid, maak zelf een zilveren aanschuifring, met of zonder edelsteen!

Verzendkosten

€ 0,00

€ 93,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Middag-workshop zilveren aanschuifring smeden (1 aanschuifring) 

Stel je toch eens voor: je eigen zilveren ring smeden als een echte zilversmid! Of eigenlijk goudsmid, en tijdens de workshop leer je het verschil tussen goud- en zilversmeden. Hoe vet is dat?! Ben jij ook zo gek op aanschuifringen en lijkt het je nog veel gaver zelf eens op mijn kruk te komen zitten en het hamertje in eigen hand te nemen? Dat kan! Tijdens een super gezellige dag maak je zelf een persoonlijke ring in echt zilver. 

Data: zaterdag 28 oktober
Tijd: 13.00u - ca. 18.00u
Locatie: Helvoirt, Lindelaan 1 (Helvoirt ligt tussen Den Bosch en Tilburg)

Wat houdt de workshop in?
Tijdens een geweldig gezellige middag maak je helemaal zelf een zilveren ring van A tot Z, van basis af naar een ring die zo in mijn webshop zou kunnen staan. Daarbij krijg je tijdens het smeden allerlei informatie over zilver, de bewerkingen, het smeden, uitleg over edelsteentjes en gaan jullie stuk voor stuk naar huis met je eigen creatie van echt zilver. 

What's in the game?
Je maakt gedurende de middag 1 ring. Je kunt de keuze maken uit 1 van de volgende opties:
- een aanschuifring met symbool of initiaal
- een aanschuifring met een edelsteentje (inclusief cabochon geslepen steentjes, alleen voor een facet geslepen steen vraag ik een toeslag van 17,50. 95% van alle stenen waaruit je kiest zijn cabochon geslepen) 
- een aanschuifring met een klompje goud of zilver aan de bovenzijde gesoldeerd, van zelf meegebracht zilver of goud wat je zou omsmelten tot een bolletje
- een aanschuifring met zelfgetekend hartje.
Eerlijk toegegeven; dit is het moeilijkste deel van de workshop: de keuze maken wat voor ring je gaat maken :)!

Hierna ga je de ring vormen, smeden, schuren en afwerken precies zoals jij de ringen graag wil hebben. Zwarte of blanco letter, gepolijst, mat of lekker glanzend? Een klein steentje of juist een joekel? Het is helemaal aan jou! De workshop wordt gegeven in een klein klasje van 6 personen zodat ik met elk van jullie rustig mee kan kijken en alles uitgebreid kan uitleggen. Elke deelnemer krijgt zijn eigen goudsmid-werkbank toegewezen en maakt gebruik van professioneel gereedschap. 

Wat kost dit feestje?
Deze prachtige herinnering incl. 1 prachtige ring kost je 93,- (bij de keuze voor een facetsteentje betaal je op de dag zelf 17,50 euro bij). De workshop is verder all-inclusive: alles wat je nodig hebt voor je echt zilveren ring en een cabochon-geslepen edelsteen.

Let op, belangrijke regeltjes 
De prijs van deze workshop wordt gebaseerd op een klasje van 6 personen. De plaatsen in mijn agenda zijn beperkt en de vraag naar workshops erg groot. Sommige mensen wachten een half jaar op een plekje vandaar dat kosteloos annuleren alleen kan tot 3 weken voor de workshop. Daarna ontvang je een kadobon ter waarde van het betaalde workshop-bedrag die je kunt besteden in de webwinkel, een nieuwe workshop of je mag iemand anders in jouw plaats laten gaan (sorry helaas kan ik geen rekening houden met verdrietige omstandigheden, dit is zeer-zeker niet vervelend bedoeld maar wel eerlijk). Dankjewel voor je begrip!

Reserveren kan door je plekje hierboven te bestellen, je ontvangt dan een automatische orderbevestiging van je 'bestelling' en ongeveer een week voor de workshop een compleet mailtje met een herinnering van de tijden, locatie, parkeerinstructie, etc.

Waan jij jezelf straks een echte goudsmid? Uberhaupt benieuwd naar het verschil tussen een zilversmid en een goudsmid? Voorkennis is niet nodig, dus wie weet zie ik jullie binnenkort in mijn studio. Leuk, leuk, leuk!

Mirjam: "Een workshop bij Maaike in haar atelier is gewoon heerlijk. Ze is een ontzettend warm, uitnodigend en lief mens met ongelooflijk veel hart voor haar werk. Dat merk je aan alles wat ze zegt, doet en maakt! Ze laat iedereen op zijn/haar niveau werken (wil je veel hulp dan krijg je dat en lukt het je zelf dan laat ze je vrij) en je gaat hoe dan ook met een prachtig resultaat naar huis. Het is een feestje om bij haar aan het werk te zijn en ik kan niet wachten op de volgende workshop!"

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.