Top

Workshop Aanschuifring smeden - zaterdag 13 januari (VOL)

  • Workshop Aanschuifring smeden - zaterdag 13 januari (VOL)
  • Workshop Aanschuifring smeden - zaterdag 13 januari (VOL)
69,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Workshop zilveren aanschuifring smeden - zaterdag 13 januari (VOL)


Stel je toch eens voor: je eigen zilveren ring slagletteren en smeden als een echte zilversmid! Hoe vet is dat?! Ben jij ook zo gek op aanschuifringen maar lijkt het je nog veel gaver zelf eens op onze kruk te komen zitten en het hamertje in eigen hand te nemen? Dat kan! Tijdens een bere gezellige middag slagletter je een initiaal of symbool en smeed je zelf je persoonlijke ring in echt zilver. 


Datum: zaterdag 13 januari 2018
Tijd: 13.00u - 17.00u
Locatie: Tilburg, Ringbaan Oost 8

 

Wat houdt de workshop in?

Je leert tijdens een mega gezellige middag een persoonlijke ring smeden. Je krijgt allerlei informatie over zilver, de bewerkingen, het smeden en gaat dus naar huis met je eigen creatie van echt zilver.

 

Wat krijg je?

Tijdens de workshop slagletter je zelf jouw initiaal of een symbool wat voor jou extra speciaal is in echt zilver. Hierna ga je de ring vormen, smeden, schuren en afwerken precies zoals jij de ring graag wilt hebben. Zwarte of blanco letter, gepolijst, mat of een gehamerd effect? Het is helemaal aan jou! Je maakt gedurende de middag 1 ring.

 

De workshop wordt gegeven in een klein klasje van 4 a 5 personen om iedereen voldoende individuele aandacht te geven. Elke deelnemer krijgt zijn eigen zilversmid-werkbank toegewezen en maakt gebruik van professioneel gereedschap.

 

De workshop is all-inclusive: alles wat je nodig hebt voor je echt zilveren ring en uiteraard verzorgen we ook een hapje en een sapje. Hierboven kun je de keuze maken voor een aanschuifring met symbool of initiaal, of voor de optie van een edelsteentje (optie voor een edelsteentje tegen bijbetaling van 10 euro, dit kun je op de dag zelf kiezen). 
 

Let op, belangrijke regeltjes: 
De prijs van deze workshop wordt gebaseerd op een vol klasje van 4 personen. De plaatsen zijn zeer beperkt en de vraag in de afgelopen maanden erg groot. Annuleren is daardoor niet mogelijk. Ben je onverhoopt ziek of is er bijvoorbeeld een sterfgeval in je directe kring dan zullen we ons uiterste best doen jouw plek te vullen met een nieuwe deelnemer. In dat geval ontvang je het betaalde bedrag retour. Lukt het ons helaas niet je plek te vullen, dan rekenen we hoe vervelend we dat ook vinden door onze gemaakte kosten wel 50% van je betaalde cursusgeld en ontvang je 50% als een digitale waardebon die je kunt besteden in onze webshop. Schrijf je met twee of meer personen in dan geldt deze regel alleen voor de persoon in kwestie.

De levertijd hierboven is voor deze workshop uiteraard niet van toepassing. Je ontvangt direct een bevestiging van je 'bestelling' in je mailbox, en binnen ongeveer 3 werkdagen verdere informatie over de workshop en de exacte locatie via de mail. Je plekje is pas 100% zeker wanneer de betaling van je reservering binnen is, we adviseren je zodoende te betalen middels iDeal. 

Waan jij jezelf straks een echte zilversmid? Voorkennis is niet nodig dus, zie ik jou binnenkort in mijn studio? Leuk leuk leuk, tot dan!


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Type de code over