Top

VONK Stretchy - marine

  • VONK Stretchy - marine
7,50
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


VONK stretchy elastisch bandje - marine

Alles begint met een vonkje, een kleine sprankel die het vuurtje aanwakkert als een puntje van licht. De VONK collectie staat voor dat wat in je hart zit. Niet te zwaar maar wel om altijd bij je te dragen, een echt zilveren slider die je ook over 10 jaar nog laat stralen. 

De VONK serie sliders zijn kleine sliders gemaakt van echt .925 zilver en kun je schuiven aan tal van materialen zoals de elastische band maar ook een mooi lint of leren band. Knoop bijvoorbeeld een stretch bandje om je pols om hem heel eenvoudig aan en uit te doen. 

- elastisch, heel prettig om en af te doen
- origineel, een uniek ontwerp door MmePomm
- knoop&klaar, one size fits all 

De totale lengte van de band bedraagt ca. 50 cm.

De VONK serie is de opvolger van de VUUR serie die van 2015 tot 2019 heeft gelopen. De vorm is gelijk maar opening voor de band iets anders van vorm, daarnaast zijn de letter-opties anders dan bij de oudere slagletter-sliders. De druppelvorm van de VONK collectie is geïnspireerd op een grafisch patroon uit de St. Martins bibliotheek in Londen en was MmePomm's eind-collectie aan de prestigieuze Holts Academy Londen waar zij afstudeerde als Jewellery Manufacturer & Designer. 

Let op: stretch banden zijn gemaakt van elastisch stof. Net als een t-shirt wat je vaak draagt gaat het elastische band door het dragen pluizen. Zelf draag ik de banden al jaren met veel plezier en wissel de band ongeveer eens per 9 maanden, vind je het pluizen vervelend dan adviseer ik je een ander soort armband.

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code