Top

Vingerafdruk-bedel | ovaal

  • Vingerafdruk-bedel | ovaal
89,99
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Vingerafdruk-bedel | ovaal

Een van de meest persoonlijke sieraden die je je voor kunt stellen, dat is een vingerafdruk-sieraad waarmee je letterlijk een afdrukje van leven bij je draagt. Voor diegene die zo diep in je hart zit, die je moet missen of juist degene langs wie je dagelijks wakker wordt maar het liefst 24 uur per dag bij je zou willen dragen. 

✓ Echt zilver, .925
✓ ca. 15 mm hoog, hand-gezaagd
✓ Vingerafdruk van digitaal bestand of inkt

Deze vingerafdruk-bedel wordt met de grootste zorg en liefde gemaakt uit echt zilver. Je maakt de afdruk gewoon met een normaal inkt-kussentje op een wit vel papier. Het allermooiste resultaat heb je door de originele afdruk zelf aan te leveren, dus geen scan of fotokopie. Door een scan of fotokopie gaat namelijk vaak net wat van de scherpte verloren en zodoende is het resultaat van de originele afdruk altijd het allermooist. Je mag de afdruk naar ons opsturen (let op, op eigen risico dus we adviseren dit bij bijvoorbeeld een overledene dierbare aangetekend te doen) of bij ons afgeven en ophalen in ons atelier in Tilburg, net wat jij het prettigst vindt. Je ontvangt hier na het plaatsen van je bestelling bericht over. 


Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Retouren en ruilen
Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. 

Afwerking en kwaliteit
Een vingerafdruk-bedel van een inkt-afdruk is 1 op 1 weergave van de vingerafdruk gegraveerd in echt zilver. Zoals je hierboven al had gelezen bereik je het allerbeste resultaat door de originele afdruk op te sturen. We besteden de hoogst mogelijke zorg dit om te zetten zodat de afdruk zo perfect mogelijk zal zijn. 

Levertijd
Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio, de drukte in het Hallmark-office (afhankelijk van het sieraad) en de snelheid van de postbezorger. We hopen dat je dit begrijpt.

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code