Top

OPENING POMM-STORELieve klant, trouwe volger, Pomm-maatje,

 

Don't tell people your dreams, show them. Mijn droom is uitgekomen, 9 jaar kei-kei hard werken ligt achter me en mijn moment is eindelijk daar: een heuse Pomm-store. Geen standaard winkel maar een fijne plek vol aandacht, waarin ik je alles over mijn sieraden kan vertellen, laten zien en zelf als een vis in het water achter mijn werkbanken aan de slag ben. Dromen komen uit, echt. Met heel veel liefde en trots wil ik je hierbij graag uitnodigen voor de officiële opening van mijn Pomm-store. 29 & 30 september open ik voor het eerst echt de deuren van mijn work.shop en dat vier ik graag met jou en een glaasje bubbels: 

Zaterdag 29 september, 11.00u (lintje knippen) - 17.00u 
Zondag 30 september, 12.00 - 17.00u

Locatie: Korte Nieuwstraat 15 Tilburg, aan de rand van het centrum van Tilburg, ca. 10 minuutjes lopen van het Centraal Station. Parkeren is het gemakkelijkst op het NS Plein en bij park de Horion (zie plattegrond onderaan de pagina). 
  
Een kleine trip down memory-lane. September 2008 begon ik met het maken van sieraden, voor zover ik weet als eerste 'slagletteraar' van Nederland. Juni 2009 schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel. Een aardige achtbaan volgde. Naast een drukke marketingbaan gooide ik mijn ziel en zaligheid in mijn creaties, wat van een hobby naar een bedrijfje groeide, en van een bedrijfje naar een serieus bedrijf waarin ik sinds 2013 fulltime werkzaam ben. Ik verhuisde naar Londen, haalde mijn diploma tot officieel ‘Jewellery Manufacturer’ en studeerde cum laude af als ‘Jewellery Designer’. Daar in Londen begon ik mijn eerste echte atelier in een pand wat ik huurde, hemel wat een spanning... personeel kwam en ging. Ik verhuisde terug naar Nederland en specialiseerde me in herinnerings-sieraden. Ik koos voor focus en stelde koers bij. Maar één droom bleef al die jaren bestaan: mijn eigen 'work.shop'. Een atelier gecombineerd met een kleine winkel. Ik waagde de sprong, kocht samen met mijn man een winkelpand dat we grof verbouwden. 


En nu, nu is eindelijk mijn moment daar. Ik kijk rond en kan alleen maar glimlachen. De ervaring van de afgelopen 9 jaar heeft me geleerd dat mijn succes niet zit in aantallen, niet in het formaat van mijn bedrijf en niet in het feit of ik wel of geen personeel heb. Ik besefte me dat voor mij geluk zit in het doen wat ik graag doe: betekenisvolle sieraden maken en daarmee mijn boterham verdienen. Mijn work.shop staat symbool voor dat succes en ik hoop je dat tijdens het openingsweekend vol liefde te laten zien. 

Meld je aan, ontvang een prachtig kado. Hoe bedank ik mensen die mij al zolang volgen, trouwe maatjes tot 9 jaar geleden, dat is toch echt enorm bijzonder? Mijn wens voor mijn openingsweekend is dan ook niet alleen dat ik je mijn nieuwe winkelruimte wil laten zien maar vooral ook om je bedanken, echt bedanken voor zoveel enthousiasme al die jaren lang. Ondernemen is niet makkelijk, en zeker niet in een creatief beroep waarmee je fulltime je boterham moet verdienen. Jouw enthousiasme, lieve reacties keer op keer en het gevoel dat je echt achter de schermen mee kijkt - dat is precies wat mij het gevoel geeft dat ik rock en daarvoor ben ik je enorm dankbaar. Tijdens het openingsweekend bedank ik je graag persoonlijk, meld je aan en de eerste 200 aanmelders ontvangen een prachtig armbandje met betekenisvolle labradoriet! Waarom ik speciaal gekozen heb voor deze bijzondere steen dat zie en hoor je 29 en 30 september.

Aanmelden is super makkelijk! Stuur even een e-mailtje naar opening@mmepomm.com met daarin je voor- & achternaam + de datum dat je langs komt, 29 of 30 september. C'est ca, zo simpel als dat. Wacht niet te lang want ik zou niet willen dat je achter het net vist ;)


Alsof het nog niet genoeg is, maar als ik zeg dat ik je in de watten wil leggen dat wil ik je ook ècht in de watten leggen. Daarom geef ik naast 200 armbandjes ook nog eens 12 (!!) edelsteen-ringen weg uit mijn nieuwe Licht.-collectie. 12 ringen met de 12 geboortestenen van elke maand, waaronder een echte briljant, saffier en smaragd. Hoe je 1 van de 12 ringen (t.w.v. € 79,- tot € 289,-) kunt winnen hoor je dan, zorg vooraf alleen even dat je een Facebook- of Instagram-account hebt. WIN jij 1 van de 12 edelsteen-ringen van de nieuwe Licht.-collectie? Whoeh spannend! Ho dit kan toch niet anders dan mega gezellig worden?! 

Goed, ik kan door blijven gaan over hoe enthousiast ik ben maar het liefst laat ik het je gewoon zelf zien. Meld je even snel aan en dan zie ik je heel graag in mijn nieuwe winkel. Hopelijk tot dan! 

Alle liefs, 


Tip, maak er een dagje Tilburg van want Tilburg is zooooo leuk geworden in de afgelopen jaren! Ga bijvoorbeeld lekker lunchen op nog geen 100 meter van mijn work.shop bij de zaaaaalige De Carpacciobar (A. echt heeeeeel dichtbij), een van de bijna 80 smaken ijs proeven bij Intermezzo (B) of een broodje per centimeter eten in verzamelpunt van gezelligheid Bank15 (I). Vervolgens lekkere limonade drinken bij creatief koffiecafe Buutvrij (D) en fijn shoppen is het allerleukste in bijzondere winkeltjes van het Dwaalgebied (E. Noordstraat, Nieuwlandstraat en de Tuinstraat - geen grote H&M's maar gewoon échte fijne winkeltjes). Mis daar vooral duurzaam warenhuis Velerlei (G) niet en ga vervolgens lekker uitpuffen bij mijn favoriete koffiebar: Locals (F). De middag sluit ik altijd graag af met een drankje bij RAW (C. ik adviseer de rosé huiswijn ;)) of ga lekker een hapje eten in de geweldige setting van restaurant EVE (H), pal voor het station. Have fun!