Top

Zilveren tekstring smeden

  • Zilveren tekstring smeden
  • Zilveren tekstring smeden
  • Zilveren tekstring smeden
  • Zilveren tekstring smeden
  • Zilveren tekstring smeden
  • Zilveren tekstring smeden
89,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Workshop Zilveren tekstring smeden 


Stel je toch eens voor: je eigen zilveren ring slagletteren en smeden als een echte zilversmid! Hoe vet is dat?! Ben jij ook zo gek op de Pomm-Premium tekstringen maar lijkt het je nog veel gaver zelf eens op onze kruk te komen zitten en het hamertje in eigen hand te nemen? Dat kan! In januari starten we met de geheel nieuwe workshop zilveren slagletter-ring smeden! 


Datum: in overleg
Tijd: 13.00 - 17.30
Locatie: Tilburg, Ringbaan Oost 8
 

Wat houdt de workshop in?

Gedurende een middag leer je van onze eigenaresse Maaike de kneepjes van het slagletteren, zilver en een ring smeden. Maaike was 6,5 jaar geleden al eigenaresse van de eerste webshop in Nederland die zich toe legde op enkel slagletteren, haalde haar diploma Jewellery Manufacturer & Designer in Londen (of all places ;)) en heeft inmiddels duizenden en duizenden mensen blij mogen maken met een slagletter-sieraad van haar hand. Gedurende een bere gezellige middag leer je van Maaike alles over de slagletter-techniek, over zilver, de bewerkingen, het smeden én ga je uiteraard naar huis met een geheel zelf gemaakte echt zilveren slagletter-ring.

 

Wat krijg je?

We adviseren je bij deze workshop vooraf te bedenken wat voor woord, woorden of tekst je graag op de ring zou willen, je gaat je ring waarschijnlijk je leven lang dragen dus het is wijs daar even wat langer over na te denken. Tijdens de workshop slagletter je zelf jouw woorden, woorden of tekst in echt zilver. Hierna ga je de ring vormen, smeden, schuren en afwerken precies zoals jij de ring graag wilt hebben. Zwarte of blanco lettertjes, gepolijst, mat of een gehamerd effect? Het is helemaal aan jou!

 

De workshop wordt gegeven in een klein klasje van 6 personen om iedereen voldoende individuele aandacht te geven. Elke deelnemer krijgt zijn eigen zilversmid-werkbank toegewezen en maakt gebruik van professioneel gereedschap.

 

De workshop is all-inclusive: alles wat je nodig hebt voor je echt zilveren ring, koffie, thee, sap en wat lekkers zijn uiteraard inbegrepen. 

 

Let op, belangrijke regeltjes: 
De prijs van deze workshop wordt gebaseerd op een vol klasje van 6 personen. De plaatsen zijn zeer beperkt en de vraag erg groot. Annuleren is daardoor niet mogelijk. Ben je onverhoopt ziek of is er bijvoorbeeld een sterfgeval in je directe kring dan zullen we ons uiterste best doen jouw plek te vullen met een nieuwe deelnemer. In dat geval ontvang je het betaalde bedrag retour. Lukt het ons helaas niet je plek te vullen, dan rekenen we hoe vervelend we dat ook vinden door onze gemaakte kosten wel 50% van je betaalde cursusgeld en ontvang je 50% als een digitale waardebon die je kunt besteden in onze webshop. Schrijf je met twee of meer personen in dan geldt deze regel alleen voor de persoon in kwestie.

De levertijd hierboven is voor deze workshop uiteraard niet van toepassing. Je ontvangt direct een bevestiging van je 'bestelling' in je mailbox, en binnen ongeveer 3 werkdagen verdere informatie over de workshop en de exacte locatie via de mail. Je plekje is pas 100% zeker wanneer de betaling van je reservering binnen is, we adviseren je zodoende te betalen middels iDeal. 

Waan jij jezelf straks een echte zilversmid? Voorkennis is niet nodig en de klasjes zijn klein dus wacht niet te lang en reserveer snel jouw plekje. Dus, zien we jou volgende maand in onze studio? Leuk leuk leuk, tot dan!


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code