Top

Sweetheart - ketting

  • Sweetheart - ketting
  • Sweetheart - ketting
  • Sweetheart - ketting
  • Sweetheart - ketting
74,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Sweetheart - ketting

Subtiel en de overtreffende trap van liefde, om stiekem een beetje bij weg te smelten: de Sweetheart-collectie met zelf getekende hartjes. Oh-zo lief, zo kun je dit kettinkje het beste beschrijven. Het hartje kun je door je kleine held(en) laten tekenen, je lief of iemand anders die je lief is. Juist het zelf getekende geeft het kettinkje een speelse twist en kinderen zijn meer dan trots wanneer mama hun hartje draagt. Een blauwdrukje van teken-kunst op een bepaalde leeftijd om je held(en) altijd bij je te dragen.

Het hartje is net ietsjes bol geslagen voor een chique uitstraling en je hebt de keuze uit een stoere bolletjes ketting of een sierlijk anker-collier (ovale schakeltjes). Je hoeft het hartje niet in de juiste maat te tekenen, ik verklein of vergroot het hartje naar het juiste formaat. Daarnaast is het mogelijk om 2 hartjes aan te leveren waarbij ik van elk van de hartjes de helft gebruik en deze samenvoeg tot 1 hartje. 

✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ .925 zilver - ca. 10 a 11 mm hoog
✓ ontwerp zelf het hartje voor een uniek, origineel exemplaar


Hoe lever je het hartje aan? Na afronding van je bestelling ontvang je een automatische orderbevestiging met daarin je ordernummer. Reageer in een reply'tje op deze mail en voeg daarin een fotootje of scan in PDF, JPG of PNG-bestandsformaat van het hartje toe. Het fijnste is om de hartjes met zwarte of donkerblauwe stift of pen te tekenen op een wit A4tje. Een foto gemaakt bij daglicht, recht van boven gemaakt met je mobiel volstaat ook prima. 


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code