Top

Slagletter-bedel (echt zilver)

  • Slagletter-bedel (echt zilver)
  • Slagletter-bedel (echt zilver)
  • Slagletter-bedel (echt zilver)
  • Slagletter-bedel (echt zilver)
24,99
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Slagletter-bedel (echt zilver)

Leg de namen van je grootste schatten voor altijd vast, een kettinghanger die je voor het leven dierbaar zal zijn. Deze echt zilveren naam- of datumhanger is prachtig te dragen aan een fijn kettinkje of juist een grovere versie voor een stoerdere look. 

✓ Echt zilver, .925
✓ gemaakt uit EcoSilver, het groene alternatief van gemijnd zilver
✓ 9 mm hoog (de lengte wordt op maat gemaakt afhankelijk van de lengte van de naam of datum, wij adviseren maximaal 8 tekens)
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier

De letters worden stuk voor stuk met de hand in het zilver geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met bijna 6 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter. Op een naam/datum bedel slaan wij maximaal 12 tekens, we adviseren je er echter 8 vanwege de verhouding. Hebb je een langere naam neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. De finish die je kiest geldt voor de naam/datumbedel, dus niet voor het ringetje.


Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. Het is daarom van extra belang dat je zeker bent van de juiste maat, dit product is ca. 9 mm hoog en de lengte varieert. 

Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio, de drukte in het Hallmark-office en de snelheid van de postbezorger. We hopen dat je dit begrijpt. 

Vanwege het waarde van je PommPremium wordt deze altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code