Top

RootsSlim - oceangrey incl. vingerafdruk-bedel (afdruk in inkt)

  • RootsSlim - oceangrey incl. vingerafdruk-bedel (afdruk in inkt)
  • RootsSlim - oceangrey incl. vingerafdruk-bedel (afdruk in inkt)
  • RootsSlim - oceangrey incl. vingerafdruk-bedel (afdruk in inkt)
  • RootsSlim - oceangrey incl. vingerafdruk-bedel (afdruk in inkt)
169,00
XS
S
M
L
XL
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


RootsSlim - oceangrey incl. vingerafdruk-bedel

Een armband waar je U tegen zegt, stoer, persoonlijk en duurzaam. De armband die staat voor je roots, voor je basis. Met deze gedachte zijn de armbanden speciaal ontworpen voor dames die de lat graag een niveautje hoger willen leggen, van een zeer hoge kwaliteit zijde waarbij de hele armband geheel in ons eigen atelier door onze MmePomm zelf is ontworpen en gesmeed in echt zilver. Extra persoonlijk door een vingerafdruk waardoor je letterlijk een afdrukje van het leven bij je draagt. 

✓ met de hand gemaakt van écht zilver (.925)
✓ inclusief zoetwaterparel en zilveren vingerafdruk-bedel
✓ prachtige, hoge kwaliteit kwaliteit gevoerd zijde, bewerkt met beschermingspray
✓ officieel gehallmarked volgens de Nederlandse en Engelse wet

Deze vingerafdruk-bedel wordt met de grootste zorg en liefde gemaakt uit echt zilver. Je maakt de afdruk gewoon met een normaal inkt-kussentje op een wit vel papier. Het allermooiste resultaat heb je door de originele afdruk zelf aan te leveren, dus geen scan of fotokopie. Door een scan of fotokopie gaat namelijk vaak net wat van de scherpte verloren en zodoende is het resultaat van de originele afdruk altijd het allermooist. Je mag de afdruk naar ons opsturen (let op, op eigen risico dus we adviseren dit bij bijvoorbeeld een overledene dierbare aangetekend te doen) of bij ons afgeven en ophalen in ons atelier in Tilburg, net wat jij het prettigst vindt. Je ontvangt hier na het plaatsen van je bestelling bericht over. 

Let op: zou je dolgraag een vingerafdruk van een net overleden dierbare hebben maar doe je dit liever niet zelf? Wij helpen graag. Mail ons gelijk even op info@mmepomm.com met daarin je telefoonnummer. We nemen dan even contact met je op. 


Belangrijke informatie bij het bestellen van een Roots-armband

Retouren en ruilen
Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. 

Afwerking en kwaliteit vingerafdruk
Een vingerafdruk-bedel van een inkt-afdruk is 1 op 1 weergave van de vingerafdruk gegraveerd of gefreesd in echt zilver. Zoals je hierboven al had gelezen bereik je het allerbeste resultaat door de originele afdruk op te sturen. We besteden de hoogst mogelijke zorg dit om te zetten zodat de afdruk zo perfect mogelijk zal zijn. 

Duurzaamheid van natuurlijke materialen
De Roots armbanden zijn zowel in leer, suede als zijde getest onder extreme omstandigheden en slaagden de test met vlag en wimpel. Leer en zijde is een natuurlijk product waardoor het afhankelijk van de zuurgraad van je huid na verloop van tijd iets zal verkleuren. Wij beschermen het leer en zijde echter met een hoge kwaliteit beschermingspray zodat je erg lang plezier van de armband zult hebben. Daarnaast bestaat de armband geheel uit echt zilver waardoor je het materiaal ook na een warme zomer in een handomdraai op poetst als nieuw. 

Levertijd
Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio, de drukte in het Hallmark-office (afhankelijk van het sieraad) en de snelheid van de postbezorger. We hopen dat je dit begrijpt. 

Vanwege het waarde van je sieraad wordt elke PommPremium boven € 29,99 altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten