Top

Retouren

Retouren

Wil je iets aan laten passen aan je sieraad, zoals bijvoorbeeld de ringmaat of een reparatie stuur dan altijd eerst even een e-mailtje naar info@mmepomm.com. Dan overleggen we even over de aard van de aanpassing en weet ik dat ik een pakketje van je kan verwachten.

RETOUR-REGELS

- verpak je sieraad goed. Realiseer je hoeveel betekenis het sieraad heeft en dat je dit dus beter goed kunt verpakken. De sorteer-machines van PostNL vinden envelopjes met een armband of ring erin zonder verdere verpakking niet leuk, door de verdikking in de envelop blijft de envelop steken in de machine, scheurt kapot en in het verleden zijn er op deze manier meerdere Pommetjes verloren gegaan. Voorkom dit door je sieraad in dik bubbeltjes plastic te verpakken maar liefst in karton. 
- het opsturen is op je eigen risico (tenzij je het sieraad op mijn verzoek terug stuurt, dan ontvang je een retour-etiket). Ik adviseer je dan ook altijd de verzendwijze met Track&Trace te kiezen. Is het een waardevol item verzend hem dan als pakket en niet als brievenbuspost met Track&Trace. PostNL maakt hier namelijk onderscheid in wanneer een pakketje kwijt zou raken (bij een brievenbuspakketje met T&T wordt geen zoekopdracht gestart, bij een pakket met T&T wel). 

POST-ADRES

MmePomm
o.v.v. je naam of ordernummer
Korte Nieuwstraat 15
5014 HA Tilburg

OPSTUREN VAN AS OF OUD GOUD

Stuur je as of oud goud naar me op stem dan even de verzenddag met me af, zodoende weet ik 100% zeker dat ik aanwezig kan zijn om het pakketje in ontvangst te nemen en wordt je extreem dierbare pakketje niet bij een buur of postkantoor geleverd. Verpak het oud goud of het as extra goed en verpak het als een pakket wat niet door de brievenbus kan. Verzend je pakket altijd aangetekend met Track&Trace. Zo weten we zeker dat de verzending goed gaat.