Top

• PommSchatzoeken

PommSchatzoeken


Woensdag 3-10-2018

Wauw... 3 dagen later en ik zit nog in een enorme bubbel van geluk! Afgelopen weekend ontvingen we in mijn nieuwe work.shop zo'n 200 bezoekers en dat was echt geweldig, fantastisch, subliem. Ik kan serieus waar de woorden niet vinden, hoe enorm bijzonder dit weekend voor me is geweest. Ik blijf het maar zeggen, dank dank dank! 

Alweer bijna 3 jaar geleden kochten mijn man en ik een winkelpand aan de Korte Nieuwstraat in Tilburg, ruim 2 jaar lang verbouwden we dit tot het moment afgelopen weekend daar was: de Grand Opening. Laat ik eerlijk zijn, ik heb serieus waar getwijfeld of ik wel of geen opening moest geven want 2 dagen feest betekent misschien wel 2 maanden voorbereidingen, tijd die ik niet helemaal had maar er toch voor wilde maken. Eeuwen ben ik bezig geweest met de voorbereidingen (wat ga ik doen met aankleding? Hoe kan ik iedereen ontvangen want de ruimte is 30m2 dus prima voor mij maar 200 mensen ontvangen is dan een uitdaging. Hoe ga ik het drinken aanpakken, koffie of toch champagne? Moet ik het versieren en wat ga ik mensen kado geven? Hoe ga ik een winactie opzetten, wat ga ik weggeven, hoe ga ik dit regelen? Wie kan ik inschakelen voor hulp? Doe ik iets leuks voor kinderen en zo ja wat? En ga zo maar door ;). Vol overtuiging kan ik zeggen "ooooh jongens wat was dit het waard!!". 

Om jullie te danken voor het trouwe volgen en de moeite te nemen dit feestje met mij te vieren, legde ik elke bezoeker in de watten met allerlei kanootjes. Ik had bijvoorbeeld speciale ansichtkaartjes gemaakt met teksten symbool voor het pad dat ik de afgelopen 9 jaar volgde, gaf armbandjes weg met een labradoriet steentje dat staat voor het wegnemen van onzekerheid, aantrekken van succes en vooral het volgen van je dromen. En daarnaast presenteerde ik mijn nieuwe Licht collectie ringen met de (half)edelstenen van elke maand van het jaar. 

Gedurende het weekend kon je op de foto met mijn Facebook- of Instagram-frame, deelde je de foto openbaar kwam je naam op een lijstje te staan waaruit ik vervolgens de winnaars trok. Ik ben van eerlijkheid om iedereen evenveel kans te geven, vandaar dat ik ervoor koos niet te gaan voor de foto die de meeste likes zou krijgen maar het lot te laten bepalen. Elke foto die is geupload kreeg een nummer, en zo trok ik via www.random.org 12 nummers achtereenvolgens, voor de maanden januari tot en met december. De foto's die zaterdag zijn geupload maakten kans op ringen januari tot en met juni, de foto's van zondag maakten kans op de ringen van juli tot en met december. 

Zoooo leuk dit! Laat ik jullie niet langer in spanning houden, denk hier even tromgeroffel bij, met heel veel enthousiasme maak ik de 12 (!) winnaars bekend van de actie. Proficiat voor: 

Januari Zaterdag 11 Mollemans Fotografie FB
Februari Zaterdag 16 De Viltbloemist FB
Maart Zaterdag 25 Susanne_Marczinski Insta
April Zaterdag 3 Edith van der Pluijm
Mei Zaterdag 17 Maykel & Paula Marcelis FB
Juni Zaterdag 10 Vera Hofman FB
Juli Zondag 17 Gewoon_linn Insta
Augustus Zondag 14 Mascha van Bladel FB
September Zondag 18 Lesk79 Insta
Oktober Zondag 6 Angelique Alsemgeest FB
November Zondag 7 Maaike Thielen FB
December Zondag 16 Newsmolders Insta


Ik zou willen dat ik alle deelnemers had kunnen belonen maar vooruit 12 stuks weggeven met een totale winkelwaarde van zo'n 1200,- is misschien genoeg ;). Om wel iedereen te danken ontvang je aankomende week op de hele Licht-collectie 15% korting. Deze actie geldt dus t/m 10 oktober 2018. Bekijk ze snel en nog 1x zeg ik BEDANKT jullie hebben me een herinnering voor het leven gegeven, merci jullie zijn schatten!

Iedereen enorm bedankt voor het mee doen, alle liefs,


Ps: Rietje, Susanne, Edith, Maykel&Paula, Vera, Linda, Mascha, Lesley, Angelique, Maaike en Natasja: stuur me even een mailtje naar info@mmepomm.com en we overleggen even over je prijs, ringmaat, afwerking, je adres, etc. Alvast bedankt!3-10-2018 door Maaike | opening, genieten, dankbaar, licht, ringen, edelstenen, halfedelstenen, geboortestenen, geboortemaanden

Comments