Top

Parel oorknopjes - L 7 mm

  • Parel oorknopjes - L 7 mm
  • Parel oorknopjes - L 7 mm
24,99
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Parel oorknopjes - L 7 mm

Wij zijn dol op zoetwaterparels: de structuur, de kleur, de vorm die nooit exact hetzelfde is en vooral de gedachte achter de parel doet ons hartje sneller slaan. Wist je dat een parel eerste edelsteen is die in 79 na christus al gevonden werd? En dat ze spaarzaam nog gedoken worden maar 99,9% van de parelproductie ter wereld inmiddels worden gekweekt in oesters. Afhankelijk van het gewenste formaat van de parel duurt dit proces nog steeds ongeveer 2 jaar. Laagje voor laagje groeit de parel, en juist dat karakter maakt hem anders dan alle andere edelstenen. 

✓ écht zilver, .925
✓ echte Chinese zoetwaterparel - gebroken wit
✓ ca. 7 mm doorsnede


Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio en de snelheid van de postbezorger. We hopen dat je dit begrijpt. 

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code