Top

Over MmePomm

"Een bijzonder sieraad dat staat voor hen die in je hart zitten, dat is MmePomm"

Een sieraad van pure emotie, om je kinderen altijd bij je te dragen of juist voor degene die je moet missen maar voor altijd door leeft in je hart. Een Pomm-sieraad is meer dan alleen een mooi-maker, het is een steuntje in de rug of juist een token van liefde. MmePomm sieraden zijn liefdevolle sieraden met een stoere uitstraling. De overtreffende trap van persoonlijk, sieraden die je draagt voor het leven en staan voor dat wat in je hart zit. Mijn naam is Maaike Noorlander, ik volgende mijn opleiding in de wonderlijke wereld van juwelen in Londen UK en mag mezelf zodoende met een mond vol gediplomeerd Jewellery Manufacturer & Designer noemen. In 2015 studeerde ik tevens Cum Laude af als designer. Mijn bedrijf staat sinds 2009 voor passie, verbondenheid en enthousiasme. 

Hoor je mij praten dan merk je al snel dat sieraden voor mij pure passie is, het zit in mijn bloed, ik adem het. Goudsmeden is voor mij zowel 2D als 3D werken, letterlijk bouwen in miniatuurvorm in .925 en .999 zilver, 14 en 18 karaats rosegoud en witgoud. Het persoonlijke karakter van mijn sieraden ontdek je in mijn gehele werkwijze, een persoonlijke sieraad vraagt om een persoonlijke aanpak. Mijn inspiratie haal ik uit de bijzondere verhalen van mijn klanten en uit de stralende, ultiem knallende kleuren die de wereld creëert. 

Het is een eer herinneringen, liefde of mijlpalen te verpakken in sieraden. Na jaren mijn atelier vanuit de metropool Londen te hebben gerund ben ik terug waar mijn creatieve carrière ooit begon, het bruisende Tilburg. Ruim 5000 mensen heb ik inmiddels mogen helpen aan een persoonlijk sieraad, dat laat mij stralen. 

Lieve groet,
Maaike Noorlander
Gediplomeerd Jewellery Designer Maker