Top

Slagletter-bedel (zink, metaal van voor okt. 2016)

11,99
Verwachte levertijd: ca. 4 weken

Slagletter-bedel (zink, metaal van voor okt. 2016)

Na in de zomer van 2015 te zijn afgestudeerd aan de British Academy of Jewellery in Londen als Jewellery Manufacturer en Jewellery Designer maak ik sinds oktober 2016 enkel nog sieraden van echt zilver of goud, om te doen waar mijn hart echt ligt en dat is het smeden van bijzondere sieraden die lange tijd mee gaan. Voor deze koerswijziging heb ik bijzonder veel armbanden met naambedels van onedel metaal gemaakt, wat super mooi was omdat deze vaak gedragen werden of nog steeds worden met de namen van je kindjes. Natuurlijk begrijp ik dat wanneer je na oktober 2016 een kindje erbij hebt gekregen je graag een bedel bij wilt bestellen.

Naambedels van zink
Heb je een armband met een naambedel van zink (een rechthoekig plaatje met een klein gaatje links bovenin) dan kan ik je gelukkig nog steeds helpen :). Ik maak dus geen nieuwe armbanden of bedels in zink meer wanneer je nog geen armband van me hebt maar alleen nabestellingen zolang ik de materialen heb. Deze kun je hier op deze pagina bestellen en dan wordt de bedel met een ringetje bij je geleverd zodat je deze zelf aan je armband kunt maken zodat jouw armband en verhaal weer helemaal compleet is.

Naamsliders
In oktober 2016 heb ik een grote uitverkoop gehouden waardoor ik niet alle materialen meer heb, en deze dus ook niet meer opnieuw inkoop. Naamsliders voor de verwisselbare slider-armbanden kan ik zodoende helaas niet meer maken maar daarvoor verwijs ik je met alle liefde door naar Juffrouw Kraal of Oohsee. Dit zijn 2 cursisten van me die de sliders met dezelfde materialen en liefde maken als dat ik dat deed. Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code