Top

 • FREE Moederdag printable

FREE Moederdag printable

Zaterdag 13-05-2017


Zoals je misschien wel weet werk ik veel met vingerafdrukken. Een 'tak van sport' waar ik in 2013 in rolde toen ik net in Londen woonde. In Nederland zag je vingerafdruk-sieraden eigenlijk maar zelden en wanneer wel waren het dikwijls de standaard, iets wat oubollige herinnerings-sieraden. In Engeland daarentegen was het vingerafdruk-sieraad veel bekender. Ik woonde net een blauwe maandag in Londen en wilde graag groeien in de wereld van sieraden, iets unieks maken. En zo kwam het dat ik tegen een cursus vingerafdruk-sieraden aan liep, deze volgde ik begin 2014 waarna ik zo verkocht was dat ik ook nog deelnam aan de cursus hand- en voetafdrukjes. 

Waar ik in eerste instantie alleen sieraden maakte van vingerafdrukken in silicone maak ik inmiddels ook sieraden van was-mallen, digitale afdrukken en inktafdrukken. Soms van (jonge) helden voor een prachtig kado voor mama, en soms juist van een held die niet meer hier kan zijn. De gedachte en vooral liefde achter een vingerafdruk-sieraad is zo torenhoog dat het enorm bijzonder maakt een vingerafdruk-sieraad te mogen maken. 

Goed, je merkt het al, ik kan uren en uren praten over vingerafdrukken. Graag vertel ik je er de komende tijd zo af en toe meer over. Morgen is het moederdag en toevallig vierde mijn eigen moeder 2 weken geleden haar 62e verjaardag. Daarvoor maakte ik een ansichtkaartje waarop ik de vingerafdruk van mijn vader zette. Waarna ik afgelopen week ineens dacht "hoe leuk zou het zijn als je de kaart gewoon thuis zou kunnen printen en je eigen vingerafdruk of die van je kindjes op zou kunnen zetten?!". Oké vooruit voor de laatste versie moet je misschien manlief even inseinen ;) Vandaar vandaag deze gratis printable, simpel gezegd: download de kaart, print hem thuis uit en klaar is kees. En ik kan je vertellen, unieker en meer waardevol kan haast niet! 

Hoe werkt het:
1. Download de kaart hier: MmePomm Moederdagkaart
2. Print hem uit, liefst op dikker wit papier
3. Knip hem uit op de stippellijntjes
4. Stempel met inkt je vingerafdruk op de lege pek tussen de M'en. 
5. Boodschapje achterop en klaar! 

Ik wens jullie morgen een stralend mooie moederdag, zonneschijn voor al die liefste mama's van de wereld, voor de mama's die er niet meer mogen zijn en voor alle wens-mama's. Een hele fijne zondag gewenst! 


Liefs,


Ps: ook leuk om hem in een klein fotolijstje te doen ;)

    

13-05-2017door Maaike | vingerafdruk, vingerafdruksieraad, inktafdruk, moeder, moederdag, mama, inktafdruk


Comment Form is loading comments...