Top

Custom

Elk verhaal is uniek, en zo uniek kan ook je sieraad zijn. Alle sieraden die ik maak zijn persoonlijk en dat is juist wat mijn werk zo bijzonder maakt. De emotie verpakken in een sieraad is een enorme eer, een uitdaging en het meest speciale sieraad wat ik me voor kan stellen voor mensen te mogen maken. En zoveel mensen, zoveel wensen. Als afgestudeerd Jewellery Manufacturer Designer ontwerp en maak ik maatwerk-sieraden in zilver of goud van A tot Z geheel zelf. 

Soms vertelt een sieraad uit mijn eigen collectie perfect het gevoel wat in jouw sieraad moet zitten, soms past het beter of mooier een sieraad geheel op maat te ontwerpen en maken. Een herinnerings-sieraad voor degene die je o-zo moet missen, een erfstuk wat je graag nieuw leven in zou willen blazen, een speciale set trouwringen of een bijzonder kraam-cadeau voor je geliefde, allemaal voorbeelden van sieraden waarbij het wenselijk kan zijn iets specifiek alleen voor jou te ontwerpen. 

Atelier, ontwerp & uitvoering
Wanneer je speelt met het idee voor een bijzonder sieraad nodig ik je met veel liefde uit in mijn atelier in de ruwe diamant van Nederland, het bruisende Tilburg. Het bespreken van je wensen kan op maandag, dinsdag, woensdag of zaterdag en duurt ongeveer 2 uur. Ik leg je de mogelijkheden uit, laat je voorbeelden zien en samen inventariseren we je wensen. Soms maak ik direct een schets en soms moet ik het onderwerp even op me in laten werken om een ontwerp te maken. Na het ontwerp op papier ontvang je een offerte wat het maken van het sieraad zou gaan kosten. De prijs is geheel afhankelijk van je wensen, vanaf ca. € 250,- voor een sieraad in zilver en vanaf ca. € 360,- voor een sieraad in goud. Na je akkoord ga ik voor je aan de slag.  

Let op: vanwege de grote vraag naar maatwerk-opdrachten en simpel gezegd 'maar' 40 werkuren in mijn week zit ik helaas tot en met juni geheel vol voor het maken van een 1 op 1 afspraak. Omdat juli nog zover weg ligt plan ik nog geen opdrachten voor juli of later in, mocht je toch graag op de wachtlijst komen voor na juni dan hoor ik het uiteraard graag!

Hieronder zie je een greep van mijn maatwerk sieraden (klik op de afbeelding voor een vergroting):