Top

Maatwerk

Elk verhaal is uniek, en zo uniek kan ook je sieraad zijn. Alle sieraden die ik maak zijn persoonlijk en dat is juist wat mijn werk zo bijzonder maakt. De emotie verpakken in een 'token van liefde' is een enorme eer, een uitdaging en het meest speciale sieraad wat ik me voor kan stellen voor mensen te mogen maken. En zoveel mensen, zoveel wensen. Als afgestudeerd Jewellery Manufacturer Designer ontwerp en maak ik maatwerk-sieraden in zilver of goud van A tot Z geheel zelf. 

Soms vertelt een sieraad uit mijn eigen collectie perfect het gevoel wat in jouw sieraad moet zitten, maar soms past het beter of mooier een sieraad geheel op maat te ontwerpen en maken. Een herinnerings-sieraad voor degene die je o-zo moet missen, een erfstuk wat je graag nieuw leven in zou willen blazen, een speciale set trouwringen of een bijzonder kraam-cadeau voor je geliefde, allemaal voorbeelden van sieraden waarbij het wenselijk kan zijn iets specifiek alleen voor jou te ontwerpen. 

Atelier, ontwerp & uitvoering
Wanneer je speelt met het idee voor een bijzonder sieraad nodig ik je met veel liefde uit in mijn atelier in de ruwe diamant van Nederland, het bruisende Tilburg. Het bespreken van je wensen kan op maandag, dinsdag, woensdag of zaterdag en duurt ongeveer 2 uur. Ik leg je de mogelijkheden uit, laat je voorbeelden zien en samen inventariseren we je wensen. Soms maak ik direct een schets en soms moet ik het onderwerp even op me in laten werken om een ontwerp te maken. Meestal maak ik ongeveer 3 ontwerpen waaruit je kunt kiezen. Na het ontwerp op papier ontvang je een offerte wat het maken van het sieraad zou kosten. In de offerte zie je uitsplitst wat de materialen van je sieraad kosten en de uren die het me kosten om het sieraad te maken. De prijs is geheel afhankelijk van je wensen, vanaf ca. € 240,- voor een sieraad in zilver en vanaf ca. € 360,- voor een sieraad in goud. Na je akkoord ga ik voor je aan de slag. Het gehele proces van afspraak tot het dragen van jouw perfect persoonlijke sieraad duurt meestal ongeveer 8 weken. 

De koffie staat klaar & tijdelijke sluiting vanwege zwangerschapsverlof
Vanwege de grote vraag naar maatwerk sieraden werk ik met een wachtlijst. Daarnaast zal ik medio april tot en met augustus met zwangerschapsverlof zijn vanwege de komst van een kleine dame. Voor mijn verlof is de wachtlijst helaas al vol. Denk je aan een maatwerk sieraad en vind je het geen probleem een tijdje te wachten, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op voor het maken van een afspraak vanaf september 2018, je kunt me bereiken via een mailtje naar info@mmepomm.com. Alvast bedankt en hopelijk tot ziens!

Hieronder zie je een greep van mijn maatwerk sieraden: