Top

Little One - Bracelet

  • Little One - Bracelet
54,00
XS
S
M
L
XL
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Little One - Bracelet

Subtiel en lieflijk, maar met net een beetje pit. Dat is het Little One-armbandje. Een fijn armbandje gemaakt van echt .925 zilver met een initiaal van je keuze, handgemaakt in mijn eigen atelier. Om je kleine en grote held(en) in je leven altijd bij je te dragen en voor altijd te koesteren. 

Als symbool van liefde, voor je lief of je mini's, of misschien wel allebei. Subtiel maar vol liefde, precies zoals je bent. 

✓ Echt zilver, 0.925 - bedeltje ca. 10 mm hoog
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ fijne jasseron-armband in de lengte van jouw voorkeur

De perfecte maat
De Little One Bracelet is het mooiste als hij niet te los zit, het beste is je polsomtrek te meten (knel je pols niet af maar meet wel strak om je pols), tel 1 centimeter bij je polsomtrek op en je hebt de perfecte maat. 

Polsomtrek Lengte armbandje Maat
14,5 cm 15,5 cm XS
15,5 cm 16,5 cm S
16,5 cm 17,5 cm M
17,5 cm 18,5 cm L
17,5 cm 19,5 cm XLBelangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Zilver is een zacht materiaal waardoor krasjes door gebruik helaas niet te voorkomen zijn, de satin afwerking zal na verloop van tijd iets glanzender worden. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. Het is daarom van extra belang dat je zeker bent van de juiste maat. Meet voor de zekerheid je gewenste lengte eventjes met een touwtje rond je hals zodat je zeker weet dat hij helemaal perfect zal zijn. 

Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 De levertijd is daarom standaard ca. 4 weken. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat dit afhankelijk is van de drukte in onze studio en de snelheid van de postbezorger. Uiteraard doen we ons best jouw persoonlijke sieraad zo snel mogelijk bij je te hebben.


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Type de code over