Top

Little One

  • Little One
  • Little One
  • Little One
54,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Little One

Subtiel en lieflijk, maar met net een beetje pit. Dat is onze Little One-ketting. Een fijn halskettinkje van echt .925 zilver met een initiaal van je keuze, handgemaakt in ons eigen atelier. Om je kleine en grote held(en) in je leven altijd bij je te dragen en voor altijd te koesteren. 

Als symbool van liefde, voor je lief of je mini's, of misschien wel allebei. Subtiel maar vol liefde, precies zoals je bent. 

✓ Echt zilver, 0.925 - ca. 10 mm hoog
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ fijne jasseron-ketting in de lengte van jouw voorkeur

Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Zilver is een zacht materiaal waardoor krasjes door gebruik helaas niet te voorkomen zijn, de satin afwerking zal na verloop van tijd iets glanzender worden. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. Het is daarom van extra belang dat je zeker bent van de juiste maat. Meet voor de zekerheid je gewenste lengte eventjes met een touwtje rond je hals zodat je zeker weet dat hij helemaal perfect zal zijn. 

Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat dit afhankelijk is van de drukte in onze studio en de snelheid van de postbezorger. Uiteraard doen we ons best jouw persoonlijke sieraad zo snel mogelijk bij je te hebben.

Een PommPremium-sieraad vanaf € 40,- wordt altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Type de code over