Top

Licht Maansteen (juni)

  • Licht Maansteen (juni)
79,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Aanschuifring - maansteen (juni)

Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet helemaal duidelijk maar een van de verhalen is dat strijders vroeger alle 12 geboortestenen op hun borstplaat droegen, als bescherming het jaar rond. Ik de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 halfedelstenen en edelstenen behorende bij elke geboortemaand. Daarnaast staan de steentjes voor eigenschappen, als kracht of herinnering. De Licht ringen staan symbool voor degene die je altijd bij je wilt dragen of voor een steuntje in de rug wanneer je het kunt gebruiken. 

De halfedelsteen van juni is de maansteen, een prachtige neutrale steen die cabachon (bol aan de bovenzijde, plat aan de onderzijde) is geslepen, een maansteen bevat een blauwe gloed die je vaak alleen ziet als je hem beweegt. De maansteen staat naast juni symbool voor intuïtie, liefdessucces en geluk. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder!

✓ echt zilver, .925 
✓ 3 mm maansteen (hoogte van de zetting inclusief band van de ring is ca. 4 mm)
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier

Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de RemembeRing aanschuifringen letterlijk voor de bouwstenen van je leven. Door de 2.3mm dikte zijn onze aanschuifringen anders dan andere aanschuif- of stapelringetjes en door de mooie dikte ook perfect los te dragen. De afgeronde binnenzijde zorgt voor extra draagcomfort. Elk ringetje staat voor een moment of persoon in je leven waardoor je je dierbaren of herinneringen altijd tastbaar bij je draagt.


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Een ring met een steentje kan in principe niet meer groter of kleiner gemaakt worden (tenzij je het hele zethuisje vervangt) waardoor het van belang is de juiste maat te kiezen. Twijfel je over je ringmaat bestel dan in het selectieveld van de ringmaat voor een ringmaatje. Deze ontvang je dan binnen een weekje per post thuis gestuurd waarna je per mail de definitieve ringmaat door kunt geven. Je hebt nooit 1 ringmaat want je ringmaat is afhankelijk hoe breed de ring is. Ga je voor meerdere ringen samen kies je ringmaat dan niet te strak, hier kan een halve ringmaat verschil in zitten. Voorbeeld: ik heb ringmaat J, draag ik maar 1 aanschuifring dan zit hij een tikje losjes maar draag ik 4 ringen samen dan zitten de ringen strak om mijn vinger. Bij 4 ringen samen kun je er voor kiezen een halve ringmaat groter te nemen dan het ringmaatje aangeeft, je mag dit aangeven bij opmerkingen. 


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code