Top

Aanschuifring Lapis Lazuli

  • Aanschuifring Lapis Lazuli
  • Aanschuifring Lapis Lazuli
79,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Aanschuifring - Lapis Lazuli

Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de aanschuif-ringen voor de figuurlijke bouwstenen van je leven. Elk ringetje staat voor een moment of persoon in je leven, of juist een gevoel. Als een klein geheugensteuntje of om je dierbaren altijd bij je te dragen. Door de 2.3 mm breedte zijn de aanschuifringen anders dan andere aanschuif- of stapelringen, robuust en toch stijlvol. De afgeronde binnenzijde zorgt voor extra draagcomfort. Je draagt meerdere bouwsteen-ringen samen als een setje of perfect los, symbool voor hetgeen in je hart zit. 

De Lapis Lazuli valt op door zijn in en in donkerblauwe kleur. Vanuit oudsher wordt gezegd dat de edelsteen staat voor bewustzijn, intellectueel verbeteren, geluk, positieve energie en de steen zou helpen bij het aangaan van uitdagingen. Nou kom maar op, deze edelsteen is absoluut een steuntje in de rug. De kleur van de steen is donkerder dan de eerste foto weergeeft, een beter beeld qua kleur tref je op foto 2.

✓ Tijdloos design in .925 zilver
✓ 5 mm lapis lazuli in cabachon zetting
✓ Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
✓ Volledig handgemaakt in eigen atelier

Bekijk onze maattabel voor de perfecte maat, je vindt deze hier >


Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Een ring met een steentje kan in principe niet meer groter of kleiner gemaakt worden (tenzij je het hele zethuisje vervangt) waardoor het van belang is de juiste maat te kiezen. Twijfel je over je ringmaat bestel dan in het selectieveld van de ringmaat voor een ringmaatje. Deze ontvang je dan binnen een weekje per post thuis gestuurd waarna je per mail de definitieve ringmaat door kunt geven. Je hebt nooit 1 ringmaat want je ringmaat is afhankelijk hoe breed de ring is. Ga je voor meerdere ringen samen kies je ringmaat dan niet te strak, hier kan een halve ringmaat verschil in zitten. Voorbeeld: ik heb ringmaat J, draag ik maar 1 aanschuifring dan zit hij een tikje losjes maar draag ik 4 ringen samen dan zitten de ringen strak om mijn vinger. Bij 4 ringen samen kun je er voor kiezen een halve ringmaat groter te nemen dan het ringmaatje aangeeft, je mag dit aangeven bij opmerkingen. 


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code