Top

Kracht Een

  • Kracht Een
  • Kracht Een
  • Kracht Een
119,00


Kracht Een

Een stoere armband om degene die je lief is altijd bij je te dragen. De Kracht-serie staat voor sterk leer in combinatie met echt zilver, deze armband staat zijn mannetje. 

Deze armband is er in 2 uitvoeringen, met een vingerafdruk-gravure op het slot of op een echt zilveren schuiver die met de hand voor jou wordt gemaakt. Een vingerafdruk is de overtreffende trap van uniek, hoeveel vingerafdrukken ik al niet verwerkt heb in bijzondere sieraden en elke afdruk is weer een leven op zich, letterlijk en figuurlijk.

Bij het maken van het sieraad ontvang je bij MmePomm altijd de digitale opbouw en digitale vingerafdruk als eindresultaat. Hierdoor zie je dat ik echt de vingerafdruk gebruik die jij aanlevert en kun je de digitale vingerafdruk altijd opnieuw gebruiken. 

✓ Stoere armband uitgevoerd in echt zilver
✓ Inclusief digitale vingerafdruk
✓ Sterk leer in 10 mm breedte
✓ Vingerafdruk gravure op verend klapslot

BELANGRIJK: op deze armband zit 1 jaar garantie. Elke gravure graveer ik zo diep als ik kan, echter kan in de loop der jaren de gravure uit je sieraad slijten, dit kun je helaas niet vermijden want je leeft met het sieraad en dat is logisch. Met het digitale bestand wat ik bij je bestelling via mail aanlever kun je de gravure wel altijd opnieuw laten doen over een X-aantal jaren. Ik vind het echter wel belangrijk dat je dit weet voor je het sieraad besteld. Leer is een natuurproduct en zal iets rekken door het dragen. 


Extra informatie over het aanleveren van vingerafdrukken: 
Het maken van de vingerafdrukken is gelukkig geen hogere wiskunde (alleen bij hele kleine kinderen kan het nog wel eens een uitdaging zijn ;)) het beste om een vingerafdruk te maken is gewoon zwarte of donkerblauwe inkt van de boekhandel. Gewoon een eenvoudig stempelkussen is echt helemaal prima. Je gaat flink met je vinger over het kussentje en je legt een wit A4 aan de rand van de tafel. Vervolgens tip je eigenlijk je vinger op het papier, dus niet super hard drukken want dan krijg je een beetje een vlek maar ook niet te zacht want dan zie je bijna geen lijntjes. Je hoeft je vinger ook niet van links naar rechts te rollen, maar echt gewoon recht naar beneden tippen. Zo maak je in een keer ongeveer 3 afdrukken na elkaar. Je ziet dan dat er de eerste afdruk donker is met veel inkt, de middelste dus gemiddeld veel inkt heeft en de rechter wat lichter is. Dit herhaal je een paar keer en eigenlijk altijd zitten er dan al meerdere goede afdrukjes bij. Schrijf altijd even de naam van degene van wie de vingerafdruk is op het papier. Mocht je uitgebreidere instructies fijn vinden dan verwijs ik je graag naar 2 blogjes die ik eerder heb geschreven over het maken van vingerafdrukken; een voor het maken van afdrukken bij kinderen: https://www.mmepomm.com/10tips_vingerafdrukken_maken en een voor volwassene: https://www.mmepomm.com/inkt-vingerafdruk-maken. Wellicht zijn deze blogjes dus nog van extra hulp.

Je kunt vervolgens gewoon een foto van de afdrukken maken met je mobiel, dat doe je door je mobiel ongeveer 10 a 15cm boven het A4tje te houden en met je vinger op de afdruk te tikken. Hierdoor stelt je camera van je mobiel scherp op de afdruk en krijg je een goede foto. Hou je mobiel er recht boven zodat je geen vertekening krijgt en maak de foto bij voorkeur bij daglicht (dan vind je camera het makkelijker scherp te stellen). Je mag mij de foto dan gewoon mailen. Mocht je vragen hebben over het maken van de afdrukjes dan roep natuurlijk gerust nog even.

Heb je een vingerafdruk van iemand die je voor altijd moet missen, afgenomen door de uitvaartonderneming in inkt, digitaal, was of silicone dan kan ik ook daarmee werken. Bij een afdruk in inkt kun je werken via bovenstaande uitleg voor het maken van een goede foto. Een digitale afdruk kun je doormailen naar info@mmepomm.com. Heb je een afdruk in silicone of was neem dan vooraf altijd even contact met me op, deze afdruk wil ik namelijk altijd graag eerst even beoordelen voor ik je super speciale opdracht aanneem. Mocht je vragen hebben schroom dan ook zeker niet en mail me gerust.

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code