Top

Sweetheart

  • Sweetheart
74,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Ketting (echt zilver) - sweetheart

Extra persoonlijk: teken zelf, je lief of je kleine held een hartje en maak je ketting unieker dan uniek! Wij verkleinen het hartje naar de juiste maat en zagen het exact uit zoals je/jullie het getekend hebben. Zo wordt het een extra persoonlijke ketting die echt niemand anders heeft. 

Als symbool van liefde, voor je lief of je mini's, of misschien wel allebei. Subtiel maar vol liefde, precies zoals je bent. 

✓ Echt zilver, 0.925 - ca. 10 mm hoog
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ ontwerp zelf het hartje voor een uniek, origineel exemplaar

Voor 27 april besteld = geleverd voor moederdag

Hoe lever je het hartje aan? Na afronding van je bestelling ontvang je een automatische orderbevestiging met daarin je ordernummer. Reageer in een reply'tje op deze mail en voeg daarin een fotootje of scan in PDF, JPG of PNG-bestandsformaat van het hartje toe. 

Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Zilver is een zacht materiaal waardoor krasjes door gebruik helaas niet te voorkomen zijn, de satin afwerking zal na verloop van tijd iets glanzender worden. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. Het is daarom van extra belang dat je zeker bent van de juiste maat. Om deze goed te bepalen hebben we hier uitgelegd hoe je het beste je juiste maat kunt opnemen >

Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat dit afhankelijk is van de drukte in onze studio en de snelheid van de postbezorger. Uiteraard doen we ons best jouw persoonlijke sieraad zo snel mogelijk bij je te hebben.

Een PommPremium-sieraad vanaf € 40,- wordt altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Type de code over