Top

Hartdruk Londen | 1 afdruk

  • Hartdruk Londen | 1 afdruk
139,00
XS
S
M
L
XL
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Hartdruk | Londen1

Unieker dan uniek is een vingerafdruk. De Hartdruk-serie zijn kleine hartjes met vingerafdrukken van degene die je voor altijd bij je wilt dragen op een meest persoonlijke manier. Speciaal voor diegene die zo diep in je hart zit, voor je kleine kanjers, voor degene die je moet missen of juist degene langs wie je dagelijks wakker wordt maar het liefst 24 uur per dag bij je zou willen dragen. Een Hartdruk is een liefdevol afdrukje van degene die goud voor je zijn.

Er zijn 3 soorten Hartdruk-bedels; een hartje met 1 vingerafdruk, een hartje met 2 vingerafdrukken of 2 gecombineerde hartjes met 3 vingerafdrukken. De versie Benis een armband met een fijne schakel met een hartje met 1 vingerafdruk.

✓ Afdrukje van 1 persoon ingegraveerd
✓ Echt zilver, .925, schakeltje 4.6 mm breed
✓ Hartje ca. 14 x 10 mm, hand-gezaagd
✓ Vingerafdrukken van inktafdruk of digitaal

Zoals je ziet maak ik onderscheid in 1, 2 of 3 vingeradrukken, er zit namelijk heel veel werk in het digitaal maken van de vingerafdrukken en ze geschikt maken voor de graveer-machine. Elke vingerafdruk digitaliseren is ongeveer 1 a 1,5 uur werk. Na bewerking ontvang je tevens het digitale bestand van de vingerafdrukken. 

Note: een baby heeft vanaf zijn of haar geboorte een vingerafdruk maar de groefjes in de vingertjes zijn nog zo ondiep dat het beter is even te wachten tot de groefjes wat dieper zijn geworden en daardoor beter zichtbaar. Elke baby is anders dus test het afdrukje bij twijfel gewoon eerst eventjes, gemiddeld genomen is een vingerafdrukje vanaf 9 maanden echt goed. 


Hoe gaat het in zijn werk?

Deze vingerafdruk-bedel wordt met de grootste zorg en liefde door mijzelf gemaakt uit echt zilver. Bij deze ketting graveer ik de afdrukken met mijn graveer-frees-machine in zilver, wat ik vervolgens met de hand uitzaag tot een hartje. Dit hartje werk ik weer met hand af en zo ontstaat de perfecte hanger voor jouw armband of ketting. Het maken en aanleveren van de afdrukjes gaat als volgt:


Stap 1. Plaats je bestelling. Via de website plaats je de bestelling, dus je zit al goed. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een automatische orderbevestiging met daarin je ordernummer. Dit nummer is heel belangrijk voor het correct verwerken van jouw vingerafdruk(ken). 

Stap 2. Noteer de basis-gegevens. Neem een wit A4 vel en noteer eerst je ordernummer, de naam van de persoon van wie de vingerafdruk is en de datum op het vel. Kies je een bedel waar 2 of 3 afdrukjes op komen dan mag je ook aangeven of je de betreffende afdruk links, midden of rechts op de bedel wil hebben. Geef je dit niet aan dan kijk ik wat het mooiste op de bedel uit komt. Bij je sieraad ontvang je een print met daarop genoteerd welke afdruk van wie is. 

Stap 3. Maak de afdrukjes. Neem een normaal inktkussentje met bij voorkeur donker blauwe of zwarte inkt. Gebruik voor iedere persoon een apart vel papier. Duw de vinger in het inkt kussentje en maak een afdruk op het vel papier. Herhaal dit meerdere malen met veel inkt, weinig inkt en gemiddeld veel inkt. Bij kinderen is het handig even een extra vel papier te nemen waarbij je het zelf eerst even voordoet, hou de vinger van je kindje vast zodat hij niet kan schuiven voor het beste resultaat. 

Stap 4. Vingerafdrukken verzenden of doormailen. Zijn de afdrukjes droog dan mag je ze in hoge resolutie inscannen (bij voorkeur minimaal 300dpi) en mailen naar info@mmepomm.com o.v.v. je ordernummer. Uiteraard mag je ze ook per post verzenden naar MmePomm, o.v.v. je ordernummer, Korte Nieuwstraat 15, 5014 HA Tilburg. Geef dan altijd even een seintje wanneer de envelop is verzonden zodat ik het extra in de gaten kan houden.

Let op! Het verzenden van vingerafdrukken is op eigen risico dus ik adviseer dit bij een overledene dierbare altijd aangetekend te doen of de afdruk in mijn atelier in Tilburg af te geven. Voor deze optie mag je even mailen op info@mmepomm.com om een afspraak te plannen. 

Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Retouren en ruilen Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. 

Levertijd Omdat ik alle producten met hand vervaardig duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. De levertijd van dit sieraad is ca. 4 weken. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat ik afhankelijk ben van de drukte in de studio, de drukte in het Hallmark-office (afhankelijk van het sieraad) en de snelheid van de postbezorger.

Maattabel

De armband heeft een klein kettinkje aan het einde van 1,5 cm waardoor  je hem iets strakker of losser kunt verstellen. 

Polsomtrek Geadviseerde maat armband
ca. 14,5 cm XS ca 16 cm
ca. 15,5 cm S ca. 17 cm
ca. 16,5 cm M ca. 18 cm
ca. 17,5 cm L ca. 19 cm
ca. 18,5 cm XL ca. 20 cm

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code