Top

Fingerprint ketting | rond

  • Fingerprint ketting | rond
114,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Fingerprint ketting | rond

Een enkele aanraking, nog een keer... een extreem waardevol en dierbaar sieraad, dat is de vingerafdruk in echt zilver. Voor altijd een tastbaar afdrukje van diegene die zo diep in je hart zit, die je moet missen of juist degene die je elke dag ziet maar het liefst 24 uur per dag bij je zou willen dragen. Een vingerafdruk-bedel is niet zomaar een bedel maar een unieker dan uniek sieraad voor het leven.

✓ Echt zilver, .925 met de gravure van een vingerafdruk
✓ bedel ca. 14.5 mm, inclusief echt zoetwater pareltje
✓ korte ballchain-ketting in echt zilver .925
✓ inclusief digitaal bestand van de vingerafdruk die je aanlevert


Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Retouren en ruilen
Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. 

Afwerking en kwaliteit
Een vingerafdruk-bedel is een vingerafdruk-gravure in .925 zilver. We besteden de hoogst mogelijke zorg dit om te zetten zodat de afdruk zo perfect mogelijk zal zijn. Door veelvuldig dragen van een sieraad met vingerafdruk kunnen de groefjes na verloop van tijd (bijvoorbeeld 10 jaar) minder diep worden. Dit komt doordat het sieraad dagelijks zachtjes langs je huid 'schuurt'. 

Levertijd
Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio, de drukte in het Hallmark-office (afhankelijk van het sieraad) en de snelheid van de postbezorger. We hopen dat je dit begrijpt. 

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code