Top

Fingerprint bangle

  • Fingerprint bangle
169,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Fingerprint bangle

Sterk als staal, liefdevol als zijde, op de fingerprint bangle staat de vingerafdruk van degene die je lief is op een armband die je voor altijd met veel plezier zult dragen. Deze armband wordt volledig met de hand gemaakt. De vingerafdruk wordt eerst digitaal gemaakt (een tijdrovend klusje waarbij ik lijn voor lijn van de vingerafdruk overtrek in Photoshop) en daarna gegraveerd in mijn atelier. 

✓ 3 mm bangle massief .925 zilver (dus geen holle kern) 
✓ vingerafdruk van een inktafdruk of digitaal
✓ diepe gravering

✓ hand gemaakt in eigen atelier

Lees hier hoe je jouw perfecte maat opneemt > Graag eerst even de armband passen in mijn atelier? Natuurlijk kan dat! Check even mijn agenda voor de eerst volgende open-atelier-dag, dan kun je eventueel ook de vingerafdruk af laten nemen. 

Note: een baby heeft vanaf zijn of haar geboorte een vingerafdruk maar de groefjes in de vingertjes zijn nog zo ondiep dat het beter is even te wachten tot de groefjes wat dieper zijn geworden en daardoor beter zichtbaar. Elke baby is anders dus test het afdrukje bij twijfel gewoon eerst eventjes, gemiddeld genomen is een vingerafdrukje vanaf 9 maanden echt goed. 


Hoe gaat het in zijn werk?

Deze vingerafdruk-armband wordt met de grootste zorg en liefde door mijzelf gemaakt uit echt zilver. Bij deze armband graveer ik de afdrukken met mijn graveer-frees-machine in zilver, wat ik vervolgens met de hand uitzaag tot een hartje. Dit hartje werk ik weer met hand af en zo ontstaat de perfecte armband. Het maken en aanleveren van de afdrukjes gaat als volgt:


Stap 1. Plaats je bestelling. Via de website plaats je de bestelling, dus je zit al goed. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een automatische orderbevestiging met daarin je ordernummer. Dit nummer is heel belangrijk voor het correct verwerken van jouw vingerafdruk(ken). 

Stap 2. Noteer de basis-gegevens. Neem een wit A4 vel en noteer eerst je ordernummer, de naam van de persoon van wie de vingerafdruk is en de datum op het vel. Bij je sieraad ontvang je een print met daarop genoteerd welke afdruk van wie is. 

Stap 3. Maak de afdrukjes. Neem een normaal inktkussentje met bij voorkeur donker blauwe of zwarte inkt. Gebruik voor iedere persoon een apart vel papier. Duw de vinger in het inkt kussentje en maak een afdruk op het vel papier. Herhaal dit meerdere malen met veel inkt, weinig inkt en gemiddeld veel inkt. Tips voor het afnemen van vingerafdrukken lees je hier >

Stap 4. Vingerafdrukken verzenden of doormailen. Zijn de afdrukjes droog dan mag je ze in hoge resolutie inscannen (bij voorkeur minimaal 300dpi) of fotograferen (dat kan gewoon met je mobiel, hou je mobiel ca. 10 a 15 cm boven de vingerafdruk en stel scherp op de afdruk voor het maken van de foto. De foto of scan kun je mailen naar info@mmepomm.com o.v.v. je ordernummer. Uiteraard mag je ze ook per post verzenden naar MmePomm, o.v.v. je ordernummer, Korte Nieuwstraat 15A, 5014 HA Tilburg. Geef dan altijd even een seintje wanneer de envelop is verzonden zodat ik het extra in de gaten kan houden.

Let op! Het verzenden van vingerafdrukken is op eigen risico dus ik adviseer dit bij een overledene dierbare altijd aangetekend te doen of de afdruk in mijn atelier in Tilburg af te geven. Voor deze optie mag je even mailen op info@mmepomm.com om een afspraak te plannen. 

Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Retouren en ruilen
Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. 

Afwerking en kwaliteit
Een vingerafdruk-bedel is een vingerafdruk-gravure in .925 zilver. We besteden de hoogst mogelijke zorg dit om te zetten zodat de afdruk zo perfect mogelijk zal zijn. Door veelvuldig dragen van een sieraad met vingerafdruk kunnen de groefjes na verloop van tijd minder diep worden. Dit komt doordat het sieraad dagelijks zachtjes langs je huid 'schuurt' of bijvoorbeeld tegen een tafel tikt. Helaas is dit proces niet te voorkomen, bij je bestelling ontvang je tevens het digitale bestand van de vingerafdruk en het graveer bestand. Hierdoor kun je de gravure in de toekomst altijd opnieuw laten graveren mocht dat nodig zijn.

Levertijd
Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 De levertijd van deze armband is ca. 4 weken. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio, de drukte in het waarborg-kantoor en de snelheid van de postbezorger.  


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code