dikGedrukt | Lief incl. collier
0 Reviews | Review toevoegen

Dit sieraad uit de dikGedrukt serie betreft een subtiel collier incl. 1 13 mm hoge initiaal-bedel. Een letter voor elk die je lief is. Je bent trots op jouw grote liefdes, terecht, dus dat mag gezi...

Verzendkosten

€ 4,00 

Levertijd

ca. 4 weken

€ 62,00
€ 51,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Dit sieraad uit de dikGedrukt serie betreft een subtiel collier incl. 1 13 mm hoge initiaal-bedel. Een letter voor elk die je lief is. Je bent trots op jouw grote liefdes, terecht, dus dat mag gezien worden. In de dikGedrukt serie draag je één of meerdere letter-bedels om hen die je lief zijn altijd bij je te dragen.

In elke dikGedrukt-bedel gaat bij het maken een klein beetje liefde, liefde voor het vak. Stuk voor stuk worden de letter-bedels met de hand uitgezaagd met een flinterdun zaagje. Er komt dus geen machine te pas maar wel een bergje passie wat jouw bedel laat leven. En juist dat, is het extra ingredient van de dikGedrukt serie: trots zijn op de liefde(s) van je leven. Lettertype Lief is sierlijk en toch vrolijk.

 collier incl. 1 initiaalbedel  in Lief lettertype
✓ met de hand gemaakt in eigen atelier
solide .925 zilver 


Bekijk de laatste foto voor een overzicht van alle letters in dit lettertype. Dit lettertype is vanwege de dikte van het lettertype alleen verkrijgbaar in 13 mm.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
Initiaalbedel 13 mm excl. oogje.
Collier
1.3 mm ongeslepen anker of 1.5 mm bolletjes collier