dikGedrukt | Happy
0 Reviews | Review toevoegen

Instant happiness maker, jouw initiaal in een vrolijk lettertype vereeuwigd!

Verzendkosten

€ 4,00 

Levertijd

ca. 4 weken

€ 33,00
€ 22,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Een letter voor elk die je lief is. Je bent trots op jouw grote liefdes, terecht, dus dat mag gezien worden. In de dikGedrukt serie draag je één of meerdere letter-bedels om hen die je lief zijn altijd bij je te dragen.

Lieflijk, vrolijk of toch een tikkeltje art deco strakheid; allemaal dezelfde grootte of juist een variatie in formaat vanwege de leeftijden van de kinderen. Het is helemaal aan jou, jij stelt jouw unieke combinatie samen. In elke dikGedrukt-bedel gaat bij het maken een klein beetje liefde, liefde voor het vak. Stuk voor stuk worden de letter-bedels met de hand uitgezaagd met een flinterdun zaagje. Er komt dus geen machine te pas maar wel een bergje passie wat jouw bedel laat leven. En juist dat, is het extra ingredient van de dikGedrukt serie: trots zijn op de liefde(s) van je leven.

volledig handgemaakt in eigen atelier
3 formaten en 3 lettertypes voor een subtiele twist
solide .925 zilver 

De Happy is een letter met een speels karakter wat de hanger extra vrolijkheid geeft. Deze bedel is verkrijgbaar in 8, 10 en 13 mm. Draag de bedels aan een kort kettinkje of wissel na een tijdje af door ze aan een armbandje van zijde te dragen.Bekijk de laatste foto voor een overzicht van alle letters in dit lettertype.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
8, 10 of 13 mm (h), 1 mm (d).