Top

Digitaliseren vingerafdruk van inkt

  • Digitaliseren vingerafdruk van inkt
55,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Digitaliseren vingerafdruk van inkt

Heb je een een vingerafdruk in inkt en zou je daar graag een digitaal bestand van willen ontvangen? Voor bijvoorbeeld een sieraad elders of een tatoeage van hen die in je hart zitten. Dat kan! 

Ik heb een ruime ervaring in het digitaliseren van vingerafdrukken van een inkt afdruk. De vingerafdruk verbeter ik waar nodig en vervolgens trek ik lijn voor lijn over. Hierdoor ontstaat een strak geheel, exact zoals de vingerafdruk letterlijk is. Je ontvangt de vingerafdruk na toe sturen na ongeveer 4 weken in .jpeg en .png formaat. Desgewenst kan ik de afdruk ook een .ai (drukwerk) formaat leveren. 

- digitaal bestand van je vingerafdruk
- .jpg en .png formaat
- eindeloos te gebruiken voor tal van toepassingen

Wil je graag 2 vingerafdrukken samen voegen tot 1 nieuw bestand, bijvoorbeeld in hartvorm, bestel dan 2x het digitale bestand en geef bij notities even aan dat je een samengesteld hartje zou willen ontvangen. Je ontvangt dan zowel de losse afdrukken als een gecombineerd bestand. 


Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1. Plaats je bestelling. Via de website plaats je de bestelling, dus je zit al goed. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een automatische orderbevestiging met daarin je ordernummer. Dit nummer is heel belangrijk voor het correct verwerken van jouw vingerafdruk(ken). 

Stap 2. Noteer de basis-gegevens. Neem een wit A4 vel en noteer eerst je ordernummer, de naam van de persoon van wie de vingerafdruk is en de datum op het vel. Wil je een samengesteld hartje vermeld dan ook even bij de afdrukken welke persoon je links en rechts in het hartje wilt hebben. Geef je dit niet aan dan kijk ik wat het mooiste op de bedel uit komt. 

Stap 3. Maak de afdrukjes. Neem een normaal inktkussentje met bij voorkeur donker blauwe of zwarte inkt. Gebruik voor iedere persoon een apart vel papier. Duw de vinger in het inkt kussentje en maak een afdruk op het vel papier. Herhaal dit meerdere malen met veel inkt, weinig inkt en gemiddeld veel inkt. Bij kinderen is het handig even een extra vel papier te nemen waarbij je het zelf eerst even voordoet, hou de vinger van je kindje vast zodat hij niet kan schuiven voor het beste resultaat. 

Stap 4. Vingerafdrukken verzenden of doormailen. Zijn de afdrukjes droog dan mag je ze in hoge resolutie inscannen (bij voorkeur minimaal 300dpi) en mailen naar info@mmepomm.com o.v.v. je ordernummer. Uiteraard mag je ze ook per post verzenden naar MmePomm, o.v.v. je ordernummer, Korte Nieuwstraat 15, 5014 HA Tilburg. Geef dan altijd even een seintje wanneer de envelop is verzonden zodat ik het extra in de gaten kan houden. 

Let op! Het verzenden van vingerafdrukken is op eigen risico dus ik adviseer dit bij een overledene dierbare altijd aangetekend te doen of de afdruk in mijn atelier in Tilburg af te geven. Voor deze optie mag je even mailen op info@mmepomm.com om een afspraak te plannen. 

 

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code