Top

De studioDE STUDIO

Na jaren in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt ben ik terug in de stad waar mijn loopbaan 15 jaar geleden begon, de ruwe diamant van Nederland, het altijd bruisende en creatieve Tilburg. Je vindt me een beetje verstopt aan de rand van het centrum, in een fijn licht winkelpandje. Mijn work.shop bevindt zich op loopafstand van het centraal station. 

Korte Nieuwstraat 15 
5014 HA Tilburg


Tijdens de open-atelier-dagen kun je naar hartelust rustig rond kijken, me vol enthousiasme horen vertellen over de sieraden en natuurlijk staat de koffie voor je klaar. Ook kun je op deze dagen in mijn atelier vingerafdrukken in inkt af laten nemen van je kinderen, liefde of ouders. Handig, want dan hoef je dat niet zelf thuis te doen en weet je zeker dat ze goed zijn. 

Daarnaast is mijn atelier open op afspraak op maandag, dinsdag en donderdag. Omdat ik veel aanvragen krijg voor herinneringssieraden geldt hiervoor helaas een aardige wachtlijst, kijk voor de beschikbare data in mijn kalender en plan je graag een afspraak in dan hoor ik het uiteraard graag. 

Let op: de Korte Nieuwstraat bevindt zich in een betaald parkeren gebied. Je kunt er zowel met parkeer-apps zoals Parkmobile betalen als bij de parkeerautomaat met pin. De parkeerautomaat staat net om de hoek in de Koestraat en je dient hiervoor je kenteken in te geven. 


Parkeerinformatie
- Parkeervakken Korte Nieuwstraat: betaald, meestal voldoende parkeergelegenheid. 
- Parkeervakken NS Plein: betaald, voldoende parkeergelegenheid. 
- Parkeervakken Koestraat (net om de hoek zitten ca. 10 parkeervakken bij Park de Horion): betaald, ruim voldoende parkeergelegenheid. 


Tips in Tilburg
Zeer geregeld ontvang ik mensen vanuit het hele land, die een bezoekje of workshop in mijn atelier combineren met een dagje of weekendje Tilburg. Graag geef ik je hierbij dus wat tips over wat meer te doen in mijn bruisende stad. 

Lunchen, Tilburg zit bommetje vol leuke koffie-lunch-adresjes dus je zult niet snel verkeerd zitten. Mijn favoriete adresjes zijn:
- De Carpacciobar, zeg 1 minuutje lopen van mijn atelier - letterlijk bij mij om de hoek en een adresje waaraan je verslaafd raakt zeg ik uit ervaring. Je vindt er naast zalige rundercarpaccio ook zalige tonijn-carpaccio en zelfs bieten-carpaccio. https://www.decarpacciobar.nl/
- Smeer 'm, op enkele minuten lopen van mijn atelier (alleen maandag tot en met vrijdag): Burgemeester Broxlaan 8-84. http://smeer-m.nl.
- Buutvrij Koffiecafe, net wat verder lopen maar een heerlijk creatief koffie-cafe wat mij keer op keer vrolijk maakt : Stationstraat 49. http://buutvrijtilburg.nl. Broodje truffelious is zooo lekker ;)
- Aan de andere kant van het stadscentrum maar wel een hele fijne vibe vind je bij Locals: Heuvelstraat 128. http://locals-tilburg.nl.  

Hapje eten, als Brabantse Bourgondiër kan ik er geen genoeg van krijgen. Deze adresjes op een paar minuutjes lopen zijn om te smullen: 
- RAW, dit restaurant/ eetcafe vind je vlakbij in de industriële spoorzone. Het eten is puur en verrukkelijk. Iedereen die ik ermee naar toe neem wil er nog eens naar terug, onze aanrader: biefstuk in jus. Het adres Burgemeester Broxlaan 79-8. http://www.raw013.nl 
- La Cubanita, een bommetje vol restaurantje in mexicaanse/cubaanse sferen met heerlijke tapas gerechtjes. Telegraafstraat 1. https://www.lacubanita.nl/tapas-tilburg 
- Sushi, in Tilburg zit op elke hoek wel een sushi restaurant dus sushi missen doe je hier niet snel. Mijn favorieten op loopafstand zijn Sumo (Heuvel 25 http://restaurantsumo.com, of Mo-Jo sushi (Heuvelring 90 http://ww.mo-jo.eu).