Top

Dagworkshop Aanschuifring smeden XL

  • Dagworkshop Aanschuifring smeden XL
  • Dagworkshop Aanschuifring smeden XL
  • Dagworkshop Aanschuifring smeden XL
rating 5
(5 / 7 Reviews)
129,00
Ai, helaas dit product is uitverkocht.


Dag-workshop zilveren aanschuifring smeden XL (2 aanschuifringen, inclusief lunch) 


Stel je toch eens voor: je eigen zilveren ringen smeden als een echte zilversmid! Hoe vet is dat?! Ben jij ook zo gek op aanschuifringen maar lijkt het je nog veel gaver zelf eens op mijn kruk te komen zitten en het hamertje in eigen hand te nemen? Dat kan! Tijdens een bere gezellige middag maak je zelf 2 persoonlijke ringen in echt zilver. 


Data: nieuwe data volgen binnenkort
Tijd: 10.00u - ca. 17.30u
Locatie: Tilburg, Korte Nieuwstraat 15

 

Wat houdt de workshop in?

Dit is een workshop voor VIPpies, je maakt namelijk niet 1 maar zelfs 2 ringen en vanwege de extra tijd in deze workshop heb ik meer tijd om je de extra kneepjes van het vak te laten zien. Tijdens een mega gezellige dag gaan jullie 2 persoonlijke ringen smeden. Jullie krijgen allerlei informatie over zilver, de bewerkingen, het smeden, uitleg over edelsteentjes en gaan stuk voor stuk naar huis met je eigen creatie van echt zilver. Daarnaast is deze workshop inclusief een zalige lunch van De Carpacciobar (geen nood voor vegetariërs of zwangere dames, want ze maken meer lekkers dan alleen carpaccio ;))

 

Wat krijg je?

Je maakt gedurende de dag 2 ringen. Je kunt de keuze maken voor een aanschuifring met symbool of initiaal, voor de optie van een edelsteentje (alle cabochon steentjes - dat is 90% van de keuzes in steentjes - inclusief, voor een facetsteentje betaal je tijdens de workshop 15 euro bij) en/of voor een een ring met een klompje goud of zilver aan de bovenzijde gesoldeerd, van zelf meegebracht zilver of goud wat je zou omsmelten tot een bolletje. Eerlijk toegegeven; dit is het moeilijkste deel van de workshop: de keuze maken wat voor ringen je gaat maken!

Hierna ga je de ringen vormen, smeden, schuren en afwerken precies zoals jij de ringen graag wil hebben. Zwarte of blanco letter, gepolijst, mat of een gehamerd effect? Een klein steentje of juist een joekel? Het is helemaal aan jou! De workshop wordt gegeven in een klein klasje van 4 a 6 personen zodat ik met elk van jullie rustig mee kan kijken en alles uitgebreid kan uitleggen. Elke deelnemer krijgt zijn eigen goudsmid-werkbank toegewezen en maakt gebruik van professioneel gereedschap. 

Wat kost dit feestje?
Deze prachtige herinnering incl. 2 prachtige ringen kost je 129,- (de kosten voor de optie edelsteentje bedragen 10 euro voor 1 ring of 15 euro voor 2 ringen extra, en kun je op de dag zelf kiezen en bijbetalen). De workshop is verder all-inclusive: alles wat je nodig hebt voor je echt zilveren ring, een lunch van De Carpacciobar en uiteraard verzorg ik een hapjes en een sapjes.

Let op, belangrijke regeltjes: 
De prijs van deze workshop wordt gebaseerd op een klasje van 4 a 6 personen. De plaatsen in mijn agenda zijn heel beperkt en de vraag in het afgelopen jaar erg groot. Sommige mensen wachten maanden op een plekje en mijn agenda sluipt dikwijls snel vol, kosteloos annuleren kan dus alleen tot 3 weken voor de workshop. Daarna ontvang je een kadobon ter waarde van het betaalde workshop-bedrag die je kunt besteden in de webwinkel (sorry helaas kan ik geen rekening houden met ziekte of verdrietige omstandigheden, dit is zeer zeker niet vervelend bedoeld maar wel eerlijk). 


Reserveren kan door je plekje hierboven te bestellen, je ontvangt dan een automatische orderbevestiging van je 'bestelling' en voor de workshop een compleet mailtje met een herinnering van de tijden, locatie, parkeerinstructie, etc.

Waan jij jezelf straks een echte goudsmid? Uberhaupt benieuwd naar het verschil tussen een zilversmid en een goudsmid? Voorkennis is niet nodig, dus wie weet zie ik jullie binnenkort in mijn studio. Leuk, leuk, leuk!


Reviews (7)
rating 5 (5 / 7 Reviews)

rating 5 Zondag 25 augustus mocht ik dan eindelijk mijn eigen aanschuifring maken: wat een leuke en bijzondere ervaring was dit!
Maaike vertelt bevlogen over haar passie en loodst je door alle stappen heen. Ze kijkt met haar deskundige oog mee of je op de goede weg zit en stuurt je liefdevol aan. Af en toe helpt ze je de puntjes op i te zetten.
Ongelooflijk hoe je van een ‘staafje’ zilver zo iets moois kunt maken: het zal je beroep maar zijn!
Maaike, het was erg leuk je een keer te ontmoeten, hopelijk ga je nog heel veel mensen net zo blij maken als ik!

rating 5 Op zondag 7 juli 2019 een workshop met mijn tweelingzus en tweelingvriendinnen gevolgd. Als ik de workshop in een woord moet omschrijven: "FANTASTISCH" :-D !!

Vanaf het eerste moment laat Maaike je thuis voelen. Met haar enthousiasme en enorme kennis zorgt ze ervoor dat iedereen met een prachtig resultaat naar huis gaat. De gehele workshop is tot in de puntjes verzorgt, gezelligheid, lekkere hapjes, drankjes en lunch, kortom alleen maar lof.

Wij hebben allemaal mooie aanschuifringen gemaakt, waarvan mijn tweelingzus een hele bijzondere met het as van mijn moeder heeft gemaakt. Maaike heeft mijn zus hiermee geholpen en gaat zeer respectvol te werk. Naast deze bijzondere aanschuifring heb ik ook nog een prachtige ketting met het as van mijn moeder laten maken. Hier ben ik Maaike erg dankbaar voor. Een unieke herinnering en bijzonder sieraad dat zich enorm onderscheid van de geijkte as-sieraden.

Ik zal iedereen Maaike zeker aanbevelen als ze geen traditioneel as-sieraad willen en natuurlijk een leuke workshop willen volgen met een prachtig resultaat.

Wij komen zeker nog een keer terug :-D !!!

rating 5 Vorige week een aanschuifring workshop hier gedaan. In het begin was ik wat huiverig want ik dacht dat het me nooit ging lukken. Maaike begon met de uitleg over de stenen. En dat die uitkiezen het moeilijkste zou zijn van de hele workshop. Nou hier had ze echt gelijk in!!

Alle stappen werden goed uitgelegd, en waar nodig hielp ze even. De verzorgde lunch was ook helemaal geweldig! Daarna weer aan de gang. De ringen kregen steeds meer vorm en uiteindelijk zijn ze geweldig geworden.

Ik heb ze aan iedereen laten zien en krijg steeds complimenten. Maaike maakt super mooie sieraden, maar als je het zelf hebt gedaan is het net wat specialer.

rating 5 Hoe geweldig is het om je eigen aanschuifring te mogen maken, en dan nog wel bij Maaike?! Als er iemand is die passie voor haar vak heeft en dit op een geweldige manier over kan brengen op anderen, dan is zij het wel! Wat al eerder gezegd is: het is inderdaad een feestje om bij haar een workshop te volgen in haar prachtige atelier.
Mocht je twijfelen, niet doen, gewoon gaan! Wel een waarschuwing: als je een keer bent geweest, wil je echt vaker😊

rating 5 Een groot feest!

Zo kijk ik terug op de workshop die ik bij Maaike volgde. Het was de eerste keer dat ik dit ging doen, maar Maaike gaf mij direct het gevoel dat het helemaal goed ging komen.

What you see, is what you get!
Ik volg Maaike al geruime tijd op social media en wat ik daar lees, zag ik zaterdag.
We hebben erg gelachen, het was ontspannen en leerzaam.
Dit maakt de bijzondere ringen die ik maakte, extra speciaal😍

Ik kom zeker nog een keer(of meerdere keren) terug!

❤️

rating 5 Inmiddels twee keer een workshop bij Maaike gevolgd en ik hoop dat er nog veel mogen komen! Maaike is heerlijk spontaan, enthousiast en gezellig. Een workshop bij haar is een waar feestje. Als je hulp wilt, dan krijg je die, maar wil je alles zelf doen, dan wordt je daar ook vrij in gelaten. En niet geheel onbelangrijk, maar het eindresultaat is prachtig. Inmiddels heb ik 5 sieraden van MmePomm die ik dagelijks draag en waar ik me zelfs een beetje naakt bij voel als ik ze een keer ben vergeten. Als je zelf niet heel creatief bent en een workshop niet ziet te zitten (al is daar echt geen goede reden voor), dan kun je met een gerust hart iets moois door Maaike zelf laten maken.

rating 5 Een workshop bij Maaike in haar atelier is gewoon heerlijk. Ze is een ontzettend warm, uitnodigend en lief mens met ongelooflijk veel hart voor haar werk. Dat merk je aan alles wat ze zegt, doet en maakt! Ze laat iedereen op zijn/haar niveau werken (wil je veel hulp dan krijg je dat en lukt het je zelf dan laat ze je vrij) en je gaat hoe dan ook met een prachtig resultaat naar huis. Het is een feestje om bij haar aan het werk te zijn en ik kan niet wachten op de volgende workshop!

Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code