Top

Reviews workshops

Wendy van Daal(20-02-2019) rating 5

Vorige week een aanschuifring workshop hier gedaan. In het begin was ik wat huiverig want ik dacht dat het me nooit ging lukken. Maaike begon met de uitleg over de stenen. En dat die uitkiezen het moeilijkste zou zijn van de hele workshop. Nou hier had ze echt gelijk in!!

Alle stappen werden goed uitgelegd, en waar nodig hielp ze even. De verzorgde lunch was ook helemaal geweldig! Daarna weer aan de gang. De ringen kregen steeds meer vorm en uiteindelijk zijn ze geweldig geworden.

Ik heb ze aan iedereen laten zien en krijg steeds complimenten. Maaike maakt super mooie sieraden, maar als je het zelf hebt gedaan is het net wat specialer.


Maaike Riswick(19-02-2019) rating 5

Hoe geweldig is het om je eigen aanschuifring te mogen maken, en dan nog wel bij Maaike?! Als er iemand is die passie voor haar vak heeft en dit op een geweldige manier over kan brengen op anderen, dan is zij het wel! Wat al eerder gezegd is: het is inderdaad een feestje om bij haar een workshop te volgen in haar prachtige atelier.
Mocht je twijfelen, niet doen, gewoon gaan! Wel een waarschuwing: als je een keer bent geweest, wil je echt vaker😊Korine Bierens(14-02-2019) rating 5

Dinsdag 12/2 de workshop gedaan bij Maaike. Een dikke dikke dikke 10 voor mij! Wat een enthousiasme en kennis. Echt ontzettend leuk en leerzaam. Beginnen met een staafje zilver en eindigen met een prachtige ring helemaal naar eigen wens. Heel erg bijzonder en ik ben super blij met mijn nieuwe ringen. Echte aanrader voor iedereen! Zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel Maaike voor een super leuke middag!

Jannien Spijkers(06-02-2019) rating 5

Een groot feest! Zo kijk ik terug op de workshop die ik bij Maaike volgde. Het was de eerste keer dat ik dit ging doen, maar Maaike gaf mij direct het gevoel dat het helemaal goed ging komen.

What you see, is what you get!
Ik volg Maaike al geruime tijd op social media en wat ik daar lees, zag ik zaterdag.
We hebben erg gelachen, het was ontspannen en leerzaam.
Dit maakt de bijzondere ringen die ik maakte, extra speciaal😍

Ik kom zeker nog een keer(of meerdere keren) terug! ❤️


Ilse Zondag(04-02-2019) rating 5

Inmiddels twee keer een workshop bij Maaike gevolgd en ik hoop dat er nog veel mogen komen! Maaike is heerlijk spontaan, enthousiast en gezellig. Een workshop bij haar is een waar feestje. Als je hulp wilt, dan krijg je die, maar wil je alles zelf doen, dan wordt je daar ook vrij in gelaten. En niet geheel onbelangrijk, maar het eindresultaat is prachtig. Inmiddels heb ik 5 sieraden van MmePomm die ik dagelijks draag en waar ik me zelfs een beetje naakt bij voel als ik ze een keer ben vergeten. Als je zelf niet heel creatief bent en een workshop niet ziet te zitten (al is daar echt geen goede reden voor), dan kun je met een gerust hart iets moois door Maaike zelf laten maken.


Mirjam Worseling(04-02-2019) rating 5

Een workshop bij Maaike in haar atelier is gewoon heerlijk. Ze is een ontzettend warm, uitnodigend en lief mens met ongelooflijk veel hart voor haar werk. Dat merk je aan alles wat ze zegt, doet en maakt! Ze laat iedereen op zijn/haar niveau werken (wil je veel hulp dan krijg je dat en lukt het je zelf dan laat ze je vrij) en je gaat hoe dan ook met een prachtig resultaat naar huis. Het is een feestje om bij haar aan het werk te zijn en ik kan niet wachten op de volgende workshop!