Top

 • Trouwringen met het leven

Trouwringen met en voor het leven <3

16 oktober 2015

Een tijdje terug werd ik benaderd voor een opdracht die me nog lang bij gaat blijven. Vendie en Edwin besloten namelijk 22 jaar geleden elkaar het JA-woord te gaan geven. Ondanks prachtig mooie dromen over hoe de perfecte dag eruit zou komen te zien kwam die ene dag er echter maar niet van. 2 kindjes verder en met een bijgesteld plan was het 25 september dan zover, hun lang verwachte bruiloft was eindelijk daar.

Om de kinderen extra bij de ceremonie te betrekken en ook een mooi aandenken aan de dag te laten hebben klopte Vendie en Edwin bij me aan met hun prachtige ideeën. Een fijne mailcorrespondentie volgde met een mooi verhaal over familie, liefde, geluk in elkaar vinden, verdriet en vooral het plukken van de dag en samen zijn. Zo kreeg ik niet alleen de opdracht armbandjes voor de kinderen te maken maar ook de trouwringen van dit lieve stel.

Vendie en Edwin kozen ervoor hun levenslijn in het Italiaans (omdat ze zo dol op Italie zijn) vanaf het moment dat ze samen zijn op de ringen te verwoorden. Van de datum dat ze verkering kregen, de geboortedata van de kinderen tot een speciale dag voor hen en hun familie en uiteraard de trouwdatum.  Ik vond het een eer de ringen voor hen te mogen maken en hoop dat ze er hun levenlang plezier van zullen hebben. Zo gaaf dat ik zelfs twijfel een levensloop-ring voor mezelf te gaan maken ;).

Vendie: “Het was klein, maar ook heel groot… De kinderen zijn trouwens ook heel trots op hun armbanden. Ze waren echt verrast en we kregen veel complimenten over hoe persoonlijk ze zijn. Nogmaals namens ons alle vier ontzettend bedankt voor je behulpzaamheid, meedenken en geduld!”

Lieve Vendie en Edwin, nogmaals enorm bedankt voor deze prachtige opdracht en het delen van jullie verhaal. Ik ga de opdracht maar vooral de woorden uit je laatste mail dat iets klein maar oh zo groot kan zijn denk ik niet snel meer vergeten… bedankt daarvoor!

Liefs,


 16-10-2015 door Maaike | Trouwringen, bijzonder verhaal