Top

RootsSim - black

  • RootsSim - black
  • RootsSim - black
  • RootsSim - black
109,00
XS
S
M
L
XL
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


RootsSlim - black

Een armband waar je U tegen zegt, stoer, persoonlijk en duurzaam. De armband die staat voor je roots, voor je basis. Met deze gedachte zijn de armbanden speciaal ontworpen voor dames die de lat graag een niveautje hoger willen leggen, van een zeer hoge kwaliteit echt leer waarbij de hele armband geheel door mijzelf is ontworpen en gesmeed in echt zilver.

✓ met de hand gemaakt van écht zilver (.925)
✓ inclusief zoetwaterparel en zilveren slagletter-bedel 
✓ prachtige, hoge kwaliteit kwaliteit leer, bewerkt met beschermingspray


Belangrijke informatie bij het bestellen van een Roots-armband

Speciaal voor jou op maat gemaakt
Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. Het is daarom van extra belang dat je zeker bent van de juiste maat. Om deze goed te bepalen hebben we hier uitgelegd hoe je het beste je juiste maat kunt opnemen >

Duurzaamheid van natuurlijke materialen
De Roots armbanden zijn zowel in leer, suede als zijde getest onder extreme omstandigheden en slaagden de test met vlag en wimpel. Leer en zijde is een natuurlijk product waardoor het afhankelijk van de zuurgraad van je huid na verloop van tijd iets zal verkleuren. Wij beschermen het leer en zijde echter met een hoge kwaliteit beschermingspray zodat je erg lang plezier van de armband zult hebben. Daarnaast bestaat de armband geheel uit echt zilver waardoor je het materiaal ook na een warme zomer in een handomdraai op poetst als nieuw. 

7 jaar ervaring in slagletteren
De letters worden stuk voor stuk met de hand in het zilver geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met bijna 6 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter. 

Levertijd
Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vindt de levertijd hierboven net onder de bestelknop. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat ik afhankelijk ben van de drukte in onze studio, de drukte in het waarborg-kantoor en de snelheid van de postbezorger. Uiteraard doe ik mijn uiterste best het sieraad zo snel mogelijk bij je te leveren. Spoedje voor een bepaalde datum? Mail eventjes zodat we kunnen overleggen. 


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code