Top

Bangleset incl. vingerafdruk-bedel (afdruk in silicone)

  • Bangleset incl. vingerafdruk-bedel (afdruk in silicone)
  • Bangleset incl. vingerafdruk-bedel (afdruk in silicone)
179,00
XS
S
M
L
XL
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Bangleset incl. vingerafdruk-bedel

Wist je dat een ondoorbroken ronde vorm staat voor eeuwigheid? Voor diegene die je in je hart draagt of juist dat ene moment wat zo belangrijk voor je is. Deze hoge kwaliteit bangle gemaakt van .925 EcoSilver, staat letterlijk en figuurlijk voor een bere sterke band voor het leven. Extra persoonlijk door een vingerafdruk waardoor je letterlijk een afdrukje van het leven bij je draagt. 

✓ met de hand gemaakt van écht zilver (.925)
✓ inclusief zoetwaterparel en zilveren vingerafdruk-bedel
✓ inclusief afdruk-kitje t.w.v. € 11,99

Een vingerafdruk-bedel wordt met de grootste zorg en liefde gemaakt uit zilverklei, dit is de hoogst mogelijke vorm van zilver (99,9% zilver deeltjes). Bij aankoop van een vinger-afdruk bedel ontvang je eerst een afdruk-kitje met duidelijke instructies thuis gestuurd. Hiermee maak je 2 of zelfs 3 afdrukjes in een siliconen mal. Deze stuur je naar ons terug waarna wij de mal omzetten naar een bedel in echt zilver. 

Let op: zou je dolgraag een vingerafdruk van een net overleden dierbare hebben maar doe je dit liever niet zelf? Wij helpen graag. Mail ons gelijk even op info@mmepomm.com met daarin je telefoonnummer. We nemen dan even contact met je op. 


Belangrijke informatie bij het bestellen van een Roots-armband met vingerafdruk

Retouren en ruilen
Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. 

Afwerking en kwaliteit vingerafdruk
Een vingerafdruk-bedel is een echte zilverafdruk inclusief de kleine groefjes. We besteden de hoogst mogelijke zorg dit om te zetten zodat de afdruk zo perfect mogelijk zal zijn. Het maken van de bedel is een arbeidsintensief proces en gebeurd met de hand (dus niet machinaal) waardoor de achterzijde nooit 100% vlak is. Door veelvuldig dragen van een sieraad met vingerafdruk kunnen de groefjes na verloop van tijd minder diep worden. Dit komt doordat het sieraad dagelijks zachtjes langs je huid 'schuurt'. We sturen je de siliconen mal altijd mee met je bestelling zodat je de vingerafdruk zelf kunt bewaren.  

Levertijd
Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio, de drukte in het Hallmark-office (afhankelijk van het sieraad) en de snelheid van de postbezorger. We hopen dat je dit begrijpt. 

Vanwege het waarde van je sieraad wordt elke PommPremium boven € 29,99 altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code