Top

.925 (echt zilver) Bangleset druppel

  • .925 (echt zilver) Bangleset druppel
  • .925 (echt zilver) Bangleset druppel
  • .925 (echt zilver) Bangleset druppel
  • .925 (echt zilver) Bangleset druppel
119,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


.925 (echt zilver) Bangleset druppel

Wist je dat een ondoorbroken ronde vorm staat voor eeuwigheid? Voor diegene die je in je hart draagt of juist dat ene moment wat zo belangrijk voor je is. Deze hoge kwaliteit bangle gemaakt van .925 EcoSilver, staat letterlijk en figuurlijk voor een bere sterke band voor het leven.  

✓ .925 zilver voor een leven lang plezier
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ afgeronde binnenzijde voor extra draagcomfort

De letters worden stuk voor stuk met de hand in het zilver geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met bijna 9 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter. Op een naam/datum bedel kunnen wij vanwege het formaat maximaal 8 tekens kwijt, heb je een langere naam neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. De finish die je kiest geldt voor de naam/datumbedel, dus niet voor de bangle(s) zelf.


Belangrijke informatie bij het plaatsen van een bestelling

Alles bij MmePomm is persoonlijk, en dus zijn we graag open en eerlijk in wat je van ons kunt verwachten. Aangezien dit een geheel op maat gemaakt product betreft kun je het helaas niet ruilen of retourneren, het product is speciaal voor jou alleen vervaardigd en kan zodoende nooit aan iemand anders verkocht worden. Het is daarom van extra belang dat je zeker bent van de juiste maat. Om deze goed te bepalen hebben we hier uitgelegd hoe je het beste je juiste maat kunt opnemen >

Graag willen we je even wijzen op de levertijd van onze sieraadjes. Omdat wij alle producten op maat maken duurt het enkele weken eer je sieraad gemaakt wordt. We vinden het persoonlijke karakter achter elk sieraad mega belangrijk en willen het graag de aandacht geven die het verdient.
 Je vind de levertijd op elke pagina van de website rechts boven in beeld, en op de pagina 'levertijd'. De levertijd is echter nooit een exacte datum omdat we afhankelijk zijn van de drukte in onze studio, de drukte in het Hallmark-office en de snelheid van de postbezorger. We hopen dat je dit begrijpt. 

Vanwege het waarde van je PommPremium wordt deze altijd verpakt in een luxe kadoverpakking en verzonden met Track&Trace.


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code