Top

Aanschuifring - as in emaille

  • Aanschuifring - as in emaille
  • Aanschuifring - as in emaille
129,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Aanschuifring -  as in emaille

De Pomm-aanschuifringen staan voor hen die je lief zijn, voor een steuntje in de rug of een moment dat je wilt koesten. Ze zijn perfect los van elkaar te dragen maar ook prachtig te combineren. Zo draag je letterlijk je verhaal bij je. 

De aanschuifring met emaille is nog eens extra bijzonder, juist omdat je een stukje van degene bij je kunt dragen die je zo verschrikkelijk mist. De bovenzijde van deze aanschuifring heeft als het ware een kuipje waarin ik as samen met emaille meng en laagje voor laagje in mijn emailleeroven opbouw. De ring gaat ruim 20 keer de oven in waardoor een sterke, steenachtige mix van glas en as ontstaat. Hierdoor oogt het as in emaille wat stoerder en is het voor een omstander niet direct duidelijk dat het om een as-ring gaat maar voor jou toch gelijk dichtbaar.

De kleur van het emaille is geheel naar jouw wens, van roze wat staat voor onvoorwaardelijke liefde of misschien donkerblauw voor rust. Meer over kleurpsychologie lees je hier >

✓ Echt zilver, 0.925 - 2.2 mm hoog
✓ Satin (mat afwerking voor een zachte maar stoere uitstaling
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ de ring zelf is gemaakt van EcoSilver, eerlijk zilver

Bekijk onze maattabel voor de perfecte maat, je vindt deze hier >

SUPER BELANGRIJKE INFORMATIE bij het plaatsen van een bestelling met as
Het bestellen van een as-sieraad is iets groots, dat moet van A tot Z kloppen en het moet precies jouw gevoel samen vatten. Ik kan me voorstellen dat je bij het kiezen of bestellen van een as-sieraad veel vragen hebt, schroom daarom zeker niet en mail me bij vragen altijd gerust even op info@mmepomm.com. Wil je de kleuren emailles van te voren even zien dan mag je uiteraard altijd op afspraak in mijn atelier langs komen. Twijfel je over de maat bestel dan eerst een ringmaatje zodat je 100% zeker bent dat je de juiste maat ontvangt, want de ringen met as in emaille kunnen helaas niet meer kleiner of groter gemaakt worden nadat het as in het emaille is gebrand. 

Let op: de kleur van het as in emaille is afhankelijk van het as. Wanneer het as donkerder is zal ook het emaille dus wat donkerder van tint zijn. Hierdoor is jouw ring nooit exact 100% gelijk aan de weergave op de foto. 

Ben je zeker van je zaak dan kun je je bestelling hier eenvoudig plaatsen. Het as mag je langs brengen of opsturen naar MmePomm, o.v.v. je ordernummer, Korte Nieuwstraat 15, 5014 HA Tilburg. Geef altijd eerst een seintje dat je het as gaat verzenden en verzend het altijd aangetekend. Kies je voor de optie om het as langs te brengen dan neem ik na de bevestiging van je bestelling even contact met je op.

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code