Top

Aanschuifring - turkoois

  • Aanschuifring - turkoois
79,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Aanschuifring - turkoois

Heb je iets met de maand december of kun jij wel wat kalmte en kracht in communicatie gebruiken, dat is de turkoois helemaal jouw steen! Het aderpatroon door de turkoois wordt een matrix genoemd, hierdoor is elke steen net anders en de matrix maakt de steen daardoor ook extra waardevol.

Van de turkioos wordt gezegd dat hij kalmerend kan werken en zorgt voor innerlijke rust maar ook vitaliserent werkt bij uitputting. Het is een communicatieve steen en zou zodoende hulp bieden bij het spreken voor grote groepen wanneer je net een steuntje in de rug kunt gebruiken. Ook zou de steen pijn en verdriet helpen verlichten. 


Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de Pomm-aanschuifringen letterlijk voor de bouwstenen van je leven. Door de 2.3mm dikte zijn onze Pomm-aanschuifringen anders dan andere aanschuif- of stapelringetjes en door de mooie dikte ook perfect los te dragen. Elk ringetje staat voor een moment of persoon in je leven waardoor je je dierbaren of herinneringen altijd tastbaar bij je draagt.


✓ Echt zilver, .925 - 2.3 mm breed
✓ 5 mm turkoois met matrix - cabachon gezet (met een rond randje)
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier

Let op: een ring met een steentje kan in principe niet meer groter of kleiner gemaakt worden (tenzij je het hele zethuisje vervangt) waardoor het van belang is de juiste maat te kiezen. Twijfel je over je ringmaat bestel dan eerst een ringmaatje zodat je 100% bent van de juiste ringmaat. 

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code