Top

Aanschuifring - parel

  • Aanschuifring - parel
49,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Aanschuifring - parel

Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de Pom-aanschuifringen letterlijk voor de bouwstenen van je leven. Door de 2.2mm dikte zijn onze Pomm-aanschuifringen anders dan andere aanschuif- of stapelringetjes en door de mooie dikte ook perfect los te dragen. Elk ringetje staat voor een moment of persoon in je leven waardoor je je dierbaren of herinneringen altijd tastbaar bij je draagt.

Wij zijn dol op wilde zoetwaterparels: de structuur, de kleur, de vorm die nooit exact hetzelfde is en vooral de gedachte achter de parel doet ons hartje sneller slaan. Wist je dat een parel eerste edelsteen is die in 79 na christus al gevonden werd? En dat ze spaarzaam nog gedoken worden maar 99,9% van de parelproductie ter wereld inmiddels worden gekweekt in oesters. Afhankelijk van het gewenste formaat van de parel duurt dit proces nog steeds ongeveer 2 jaar. Laagje voor laagje groeit de parel, en juist dat karakter maakt hem anders dan alle andere edelstenen. 

✓ Satin (mat afwerking voor een zachte maar stoere uitstaling)
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ de ring zelf is gemaakt van EcoSilver, eerlijk zilver

Let op: een ring met een steentje kan in principe niet meer groter of kleiner gemaakt worden (tenzij je het hele zethuisje vervangt) waardoor het van belang is de juiste maat te kiezen. Twijfel je over je ringmaat bestel dan eerst een ringmaatje zodat je 100% bent van de juiste ringmaat. 

Let op: een parel is een zachte 'steen' en daardoor iets gevoelig, ik adviseer je deze ring dus af te doen bij het slapen, douchen, zwemmen en handen wassen.

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code