Top

Aanschuifring - oud goud

  • Aanschuifring - oud goud
79,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Aanschuifring -  oud goud

De Pomm-aanschuifringen staan voor hen die je lief zijn, voor een steuntje in de rug of een moment dat je wilt koesten. Ze zijn perfect los van elkaar te dragen maar ook prachtig te combineren. Zo draag je letterlijk je verhaal bij je. 

De overtreffende trap van goud is in mijn ogen 'oud' goud. Goud van een sieraad wat je oma, moeder, vader of misschien wel een bijzondere tante heeft gedragen. Puur het feit dat zij dat goud gedragen hebben maakt het zo bijzonder. Bij de aanschuifring 'oud goud' gebruik ik jouw eigen goud en maak hier een nieuwe ring van. Bij deze ring zit een bolletje van oud goud aan de bovenzijde wat de vorm heeft van een grillige parel. 

✓ Ring van oud goud, eigen goud
✓ Satin (mat afwerking voor een zachte maar stoere uitstaling)
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier

Bekijk onze maattabel voor de perfecte maat, je vindt deze hier >

Hoe werkt het en wat kost het?
De prijs van deze ring is afhankelijk wat voor sieraad of sieraden je aan zou leveren. Een oude trouwring kan ik bijvoorbeeld smaller vijlen, zagen en kleiner maken. Bij meerdere kleine gouden sieraden ben ik uren aan het omsmelten en opnieuw vormen van de ring. Hierin zit veel verschil in arbeid waardoor deze ring niet 1 standaard prijs heeft. Tijdens een gesprek kun je laten zien wat voor oud goud je hebt, ook mag je me een foto mailen van wat je hebt (bij voorkeur inclusief de gehalte tekens of hoeveel karaat goud het is - mocht je dat weten of nog kunnen lezen uit de waarborgden). Hierna geef ik aan hoeveel uur ik bezig zal zijn en bereken ik daarop de prijs op basis van mijn uurtarief plus het goudsoldeer, de afschrijving van mijn gereedschap en de btw. Zo transparant als iets zodat je precies kunt zien waar je voor betaald. De prijsindicatie voor een ring van oud goud is 69 euro tot 169 euro. Mail gerust voor een vrijblijvend gesprek of om via de mail te kijken naar de mogelijkheden. je kunt me bereiken op info@mmepomm.com

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code