Top

Aanschuifring - opaal

  • Aanschuifring - opaal
  • Aanschuifring - opaal
89,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Aanschuifring - opaal

Heb je iets met de maand oktober of vind je een steuntje in de rug dat draait om zelfvertrouwen en positiviteit extra mooi, dan is de opaal helemaal jouw steen! Deze bijzondere steen bevat een soort disco-spikkel waardoor hij vanuit elke invalshoek altijd anders oogt. De ene is net wat meer melkachtig, de andere bruist wat meer. Stuk voor stuk hebben opaaltjes een prachtige schittering.

Elke opaal wordt door mijzelf met de hand uitgezocht op het beste edelsteen-adresje van Londen.


Een opaal staat te boek als een levendige steen die staat voor het boosten van creativiteit, productiviteit, verbeelding en originaliteit. Hij zou energie en zelfvertrouwen geven waardoor je jezelf durft te zijn en het lef kunt hebben te groeien op een manier die jij wilt. De opaal staat voor avontuur en dat wat je krijgt je zelf geeft, en draait dus ook erg om positiviteit. Daarnaast staat hij tevens voor passie en liefde. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder!

Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de Pomm-aanschuifringen letterlijk voor de bouwstenen van je leven. Door de 2.3mm dikte zijn onze Pomm-aanschuifringen anders dan andere aanschuif- of stapelringetjes en door de mooie dikte ook perfect los te dragen. Elk ringetje staat voor een moment of persoon in je leven waardoor je je dierbaren of herinneringen altijd tastbaar bij je draagt.


✓ Echt zilver, .925 - 2.3 mm breed
✓ 5 mm opaal - cabachon gezet (met een rond randje)
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier

Let op: een ring met een steentje kan in principe niet meer groter of kleiner gemaakt worden (tenzij je het hele zethuisje vervangt) waardoor het van belang is de juiste maat te kiezen. Twijfel je over je ringmaat bestel dan eerst een ringmaatje zodat je 100% bent van de juiste ringmaat. 

Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Type de code over