Top

Aanschuifring - haartjes

  • Aanschuifring - haartjes
84,00
Verwachte levertijd: ca. 4 weken


Aanschuifring -  haartjes

De Pomm-aanschuifringen staan voor hen die je lief zijn, voor een steuntje in de rug of een moment dat je wilt koesten. Ze zijn perfect los van elkaar te dragen maar ook prachtig te combineren. Zo draag je letterlijk je verhaal bij je. 

Een eerste of juist een laatste haarplukje, de aanschuifring met haartjes is heel speciaal want hierin zitten dus letterlijk de haartjes van diegene die je lief is. De haartjes worden in een transparante hars gemaakt en afgewerkt met een glans laagje waardoor je de haartjes beter ziet. De hars cabachcon zet ik vervolgens als een edelsteen in een klein zethuisje, zo oogt hij van een afstandje als een edelsteentje en van dichtbij zie je pas dat het om haartjes gaat. 

✓ Echt zilver, 0.925 - 2.2 mm hoog, zethuisje ca. 5.5mm doorsnede
✓ Satin (mat afwerking voor een zachte maar stoere uitstaling
✓ volledig handgemaakt in eigen atelier
✓ de ring zelf is gemaakt van EcoSilver, eerlijk zilver

Bekijk onze maattabel voor de perfecte maat, je vindt deze hier >

SUPER BELANGRIJKE INFORMATIE bij het plaatsen van een bestelling met haartjes
Twijfel je over de maat bestel dan eerst een ringmaatje zodat je 100% zeker bent dat je de juiste maat ontvangt, want de ringen met as in emaille kunnen helaas niet meer kleiner of groter gemaakt worden nadat het hars is gezet.

Stuur nooit zomaar haartjes op maar geef altijd vooraf even een seintje en verzend je envelop of pakketje altijd met Track&Trace. Uiteraard ben je ook meer dan welkom in mijn atelier om de haartjes langs te komen brengen. Hiervoor kun je de optie selecteren in het keuzeveld en na het plaatsen van je bestelling neem ik even contact met je op voor het maken van een afspraak. 

Ben je zeker van je zaak dan kun je je bestelling hier eenvoudig plaatsen. Het as mag je langs brengen of opsturen naar MmePomm, o.v.v. je ordernummer, Korte Nieuwstraat 15, 5014 HA Tilburg. Geef altijd eerst een seintje dat je het as gaat verzenden en verzend het altijd aangetekend. Kies je voor de optie om het as langs te brengen dan neem ik na de bevestiging van je bestelling even contact met je op. 


Reviews (0)
Type de code over
Tip een vriend(innetje)
@
@
Generating captcha code