Sweetheart aanschuifring - hart van goud Sweetheart aanschuifring - hart van goud
Sweetheart aanschuifring - hart van goud Sweetheart aanschuifring - hart van goud
Sweetheart aanschuifring - hart van goud
0 Reviews | Review toevoegen
Gegarandeerd stralende ogen bij deze ring, een ring met een hart van echt goud.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 94,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een ring met een gouden randje: niet alleen omdat hij geweldig lief is met een zelfgetekend hartje van je held/ helden en het letterlijk vastleggen van dit moment maar extra bijzonder is dat het hartje is gemaakt in 14 karaats geelgoud (YES, reken maar op stralende ogen bij deze ring!)

Extra persoonlijk: teken zelf, je lief of je kleine held een hartje en maak je ring unieker dan uniek! Wij verkleinen het hartje naar de juiste maat en zagen het exact uit zoals je/jullie het getekend hebben. Zo wordt het een extra persoonlijke ring die echt niemand anders heeft.

Als een huis wat je door de jaren heen hebt opgebouwd, staan de aanschuifringen voor de figuurlijke bouwstenen van je leven. Elk ringetje staat voor een moment, persoon of juist een gevoel. Als een klein geheugensteuntje of om je dierbaren altijd bij je te dragen. Door de 2.3 mm breedte zijn de aanschuifringen anders dan andere aanschuif- of stapelringen: robuust en toch stijlvol. De afgeronde binnenzijde voelt als het ware zacht aan je vinger, schuift makkelijker over een knokkeltje wat resulteert in extra draagcomfort. Je draagt meerdere aanschuifringen samen als een setje of juist perfect los, maar altijd symbool voor hetgeen in je hart zit. 


Uber-uniek: ontwerp zelf het hartje voor een extra origineel exemplaar
.925 zilveren band met een .585 14 karaats geelgouden hartje
volledig handgemaakt in eigen atelier
bolletjes of vlak, de keuze is aan jou

Hoe lever je het hartje aan? Laat je lief of liefjes zelf een hartje tekenen. Liefst op een wit A4tje met blauwe of zwarte balpen. Maak eenvoudig bij goed daglicht, recht van boven een foto en upload deze bij je bestelling of mail hem achteraf even onder vermelding van je ordernummer naar info@mmepomm.com. 2 kindjes dus 2 hartjes? Geen enkel probleem, wij voegen ze samen tot 1 uniek hartje waarbij de linkerhelft getekend is door je ene kind of lief en de rechterhelft door je andere kind of lief. Vermeld bij het zelf getekende hartje op het A4tje in dit geval even 'links' en 'rechts'. Wij werken met PDF, JPG of PNG-bestandsformaat. 


Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver en .585 geelgoud
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond / 2 mm bolletjes. Formaat zelfgetekend hartje: tussen 4.5 en 6.5 mm, gemiddeld 5.5 mm hoogte. De exacte maat is afhankelijk hoe smal of breed het zelfgetekende hartje dat je aanlevert is. Een breed hartje oogt namelijk groter, een smal hartje juist weer veel kleiner. Ik pas het formaat van het hartje aan tot een mooi esthetisch plaatje waarbij de ring of ringen mooi in verhouding zijn.