Limited! Oorbellen labradoriet groen
Limited! Oorbellen labradoriet groen
0 Reviews | Review toevoegen

Een limited edition oorbellen met labradoriet, voor bescherming, creativiteit en evenwicht.

Verzendkosten

€ 4,00 

€ 29,00
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Limited! De naam zegt het al, hier moet je snel bij zijn want het aanbod is beperkt. 1 a 2 keer per jaar bezoek ik grote Europese vakbeurzen voor edelsteenkundigen en goudsmeden en krijg ik de kans prachtige dotjes in te kopen. Ondanks dat ik graag alles wat je op mijn site ziet zelf van A tot Z maak kan ik me niet altijd inhouden en moet ik deze beauty's gewoon inkopen omdat ze écht te mooi zijn om te laten liggen. Ik zoek de bedels met de hand uit zodat ik zeker weet dat ze aan mijn kwaliteits-eisen voldoen. Psst: er is maar 1 setje van deze oorbellen, hoe limited wil je het hebben ;)

Labradoriet is een grijs-bruine edelsteen die groeit in minuscule dunne laagjes, ook wel veldspaat genoemd. Door lichtbreking op deze verschillende laagjes zie je een prachtige kleurschittering (ookwel flare genoemd), soms blauw, soms groen en soms een mix van beide. Bij dit setje oorbellen is de flare groen.


Zetting niet gemaakt in eigen atelier, wel héél mooi
Labradoriet edelsteen, excl oogje ca. 11 mm
13 mm creolen
✓ .925 zilver

Een labrodriet staat symbool voor creativiteit, bescherming, evenwicht, meer laten dromen en stress en angsten tegen gaan. Uiteraard wordt het setje oorbellen als een mooi kadootje verpakt. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
Labradoriet ca. 11 mm, creolen 13 mm
Edelsteen
Labradoriet
Kleur
grijs-bruin met groene gloed