Kracht Schuiver | 2 vingerafdrukken

0 Beoordelingen
Kracht Schuiver | 2 vingerafdrukken Kracht Schuiver | 2 vingerafdrukken
199,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Levertijd ca. 4 weken

Productomschrijving

Een stoere armband om degene die je lief is altijd bij je te dragen. De Kracht-serie staat voor sterk leer in combinatie met echt zilver, deze armband staat zijn mannetje. 

Deze armband is er in 2 uitvoeringen, met een vingerafdruk-gravure op het slot of op een echt zilveren schuiver die met de hand voor jou wordt gemaakt. Een vingerafdruk is de overtreffende trap van uniek, hoeveel vingerafdrukken ik al niet verwerkt heb in bijzondere sieraden en elke afdruk is weer een leven op zich, letterlijk en figuurlijk.

Bij het maken van het sieraad ontvang je bij MmePomm altijd de digitale opbouw en digitale vingerafdruk als eindresultaat. Hierdoor zie je dat ik echt de vingerafdruk gebruik die jij aanlevert en kun je de digitale vingerafdruk altijd opnieuw gebruiken. 

Stoere armband uitgevoerd in echt zilver
Inclusief digitale vingerafdruk
Sterk leer in 10 mm breedte
Vingerafdruk gravure op verend klapslot

BELANGRIJK: op deze armband zit 1 jaar garantie. Elke gravure graveer ik zo diep als ik kan, echter kan in de loop der jaren de gravure uit je sieraad slijten, dit kun je helaas niet vermijden want je leeft met het sieraad en dat is logisch. Met het digitale bestand wat ik bij je bestelling via mail aanlever kun je de gravure wel altijd opnieuw laten doen over een X-aantal jaren. Ik vind het echter wel belangrijk dat je dit weet voor je het sieraad besteld. Leer is een natuurproduct en zal iets rekken door het dragen. 

 

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?


Stap 1. Plaats je bestelling. 
Via de website plaats je de bestelling, dus je zit al goed. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een automatische orderbevestiging met daarin je ordernummer. Dit nummer is heel belangrijk voor het correct verwerken van jouw vingerafdruk(ken). Heb je de vingerafdruk al compleet, dan kun je gelijk verder naar stap 3.

Stap 2. Maak de afdrukjes. 
Neem een normaal inktkussentje met donker blauwe of zwarte inkt. Neem een wit A4 vel en noteer eerst je ordernummer, de naam van de persoon van wie de vingerafdruk is en de datum op het vel. Duw de vinger in het inkt-kussentje en maak een afdruk op het vel papier. Herhaal dit meerdere malen met veel inkt, weinig inkt en gemiddeld veel inkt. Bij kinderen is het handig even een extra vel papier te nemen waarbij je het zelf eerst even voordoet, hou de vinger van je kindje vast zodat hij niet kan schuiven voor het beste resultaat. Mocht je meer informatie willen over het maken van vingerafdrukken, kijk dan hier >

Stap 3. Vingerafdrukken verzenden of doormailen. 
Het beste is een foto van de afdrukken te maken met je mobiel, dit doe je door je mobiel ongeveer 10 a 15cm boven het A4tje te houden en met je vinger op de afdruk te tikken. Vergroot de afdruk eventueel ietsjes zodat hij echt duidelijk en scherp in beeld is. Door te tikken op het schermpje van je telefoon stelt je camera van je mobiel scherp op de afdruk en krijg je een goede foto. Hou je mobiel er recht boven zodat je geen vertekening krijgt en maak de foto bij voorkeur bij daglicht (dan vind je camera het makkelijker scherp te stellen). Je kunt de foto direct mailen naar info@mmepomm.com o.v.v. je ordernummer. Uiteraard mag je ze ook per post verzenden naar MmePomm, o.v.v. je ordernummer, Korte Nieuwstraat 15, 5014 HA Tilburg. Geef dan altijd even een seintje wanneer de envelop is verzonden zodat ik het extra in de gaten kan houden.

Let op! Het verzenden van vingerafdrukken is op eigen risico dus ik adviseer dit bij een overledene dierbare altijd aangetekend te doen of de afdruk in mijn atelier in Tilburg af te geven. Voor deze optie mag je even mailen om een afspraak te plannen. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Materiaal

Materiaal .925 zilver en leer
Afmetingen Schuiver 25 x 13 x ca. 4.5/5mm. Slot 22 x 12 mm. Leer 10 x ca. 2 mm.
Kleur Cognac bruin, antraciet grijs, muisgrijs
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Kracht Schuiver | 2 vingerafdrukken
Laat een review achter
Versturen