Initiaal bedel maxi
Initiaal bedel maxi
0 Reviews | Review toevoegen

10 mm initiaal-bedel met slagletter-indruk.

Verzendkosten

€ 4,00 

Levertijd

ca. 4 weken

€ 19,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Bam, volle kracht. Een duidelijk symbool van kleine bedels om altijd bij je te dragen. Slagletters worden met de kracht in het edelmetaal geslagen, met een mokerhamer en metalen stempels komt het ambacht van metaalbewerking boven. Een techniek die ik leerde kennen als klein meisje van mijn vader, een metaalbewerker in hart en ziel. De geur van metaal doet me nog altijd denken aan onze schuur vroeger en ik ben blij in mijn atelier dit vakmanschap door te mogen zetten. De serie Slagkracht staat voor mij voor dat pure vakmanschap, voor kracht en voor eenvoud. Maar geluk zit in de kleine dingen; wanneer je dat ziet heb je de wereld. 

Wist je dat het woord 'slagletter' inmiddels alom gebruikt wordt in de industrie maar dat het woord 'slagletteren' helemaal niet bestaat? Mijn vader noemde het vroeger zo, en toen ik 10 jaar geleden als een van de eersten in Nederland begon met metaalstempelen noemde ik het zodoende slagletteren, naar de term van mijn vader. De trend van slagletter-sieraden werd door de hele markt gevolgd en doet me vol trots stralen wetende dat het woord dus niet bestaat maar mijn vader de trendsetter was ;)

✓ .925 zilver 
✓ 10 mm doorsnede (letter 3,5 mm hoogte)
✓ handgemaakt in eigen atelier

Deze bedel is er ook in 7.5 mm doorsnede (Initiaal-bedel mini)

De letters worden stuk voor stuk met de hand in het zilver geslagen en staan in tegenstelling tot letters die gegraveerd worden daardoor nooit exact op een lijn, met 11 jaar ervaring in slagletteren kiezen wij bewust voor deze prachtige methode die staat voor een handgemaakt product met karakter.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
10 mm doorsnede (excl. oogje), 3.5 mm letterhoogte