Elementen triplet opaal Elementen triplet opaal
Elementen triplet opaal Elementen triplet opaal
Elementen triplet opaal
0 Review | Review toevoegen
Als er 1 ring benoemd mag worden tot koning van het bal dan is dit met recht de triplet opaal. Hij is magisch, ultra-leveding en is nooit alleen.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd

ca. 4 weken

€ 79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Als er 1 ring benoemd mag worden tot koning van het bal dan is dit met recht de triplet opaal. Hij is magisch, ultra-leveding en is nooit alleen. De triplet opaal is namelijk opgebouwd uit 3 lagen waarvan de middelste laag opaal betreft, de onderste laag geeft hem de prachtige blauwe gloed en de bovenste laag biedt de opaal juist bescherming en maakt hem dus extra sterk. Bijna alle edelstenen ter wereld groeien volgens een vaste kristalstructuur, de opaal heeft die vaste structuur echter niet - deze steen loopt graag een beetje uit de maat :)

Van oudsher heeft elke geboortemaand een geboortesteen. Waar de mythe exact vandaan komt is niet helemaal duidelijk maar een van de verhalen is dat strijders vroeger alle 12 geboortestenen op hun borstplaat droegen, als bescherming het jaar rond. In de collectie Licht heb ik gebruik gemaakt van de 12 edelstenen behorende bij elke geboortemaand, de opaal is de geboortesteen van oktober.
De edelsteen van oktober is de opaal, een edelsteen met een bruisende sprankeling die ik vaak omschrijf als discovlokken. De steen is cabachon geslepen, wat betekent dat de steen plat aan de onderzijde is en bol aan de bovenzijde. De opaal staat naast oktober symbool voor zelfvertrouwen, creativiteit en positiviteit. Deze krachten zijn uiteraard nooit bewezen maar de affirmatie alleen maakt de steen extra bijzonder!

Tijdloos design in .925 zilver
4 , 5 of 6 mm triplet opaal
Extra sterk vanwege zijn 2.3 mm breedte
Volledig handgemaakt in eigen atelier

Je ringmaat (of eigenlijk ringmaten)
Veel mensen denken dat ze 1 ringmaat per vinger hebben maar je ringmaat is afhankelijk van de breedte van de ring die je draagt. Bestel een ringmaatje om zeker te zijn van je ringmaat of kijk even hier voor uitgebreide informatie over ringmaten > ringmaten

Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat, bestel dan een ringmaatje >

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Materiaal
.925 zilver
Afmetingen
2.3 mm x 1.5 mm, buitenzijde vlak, binnenzijde half rond
Edelsteen
Triplet opaal